Garasjeport på plass👍

Snekkerne er nå i gang med å rydde seg ut av huset, for denne gang. Verktøy tas med, alt som ikke lenger skal brukes går på fyllinga, eller sendes i retur. Snekkerne kommer tilbake 10. august. Da kommer også rørlegger. Da skal rørene til vannbåren varme på plass i gulvene. Det skal legges parkettgulv og andre typer gulv, og baderomsplatene fra Fibotrespo skal på plass.

Malerne har nå inntatt huset. De skal holde på nonstop til de blir ferdige. Repstad anlegg skal så kjøre til masse mot grunnmuren, å gjøre grunnarbeidet på tomta ferdig. Trappa mellom stue og bibliotek kommer også på plass mens snekkerne er borte. Vi håper også at glassrekkverket til verandaen, og smijernsrekkverket til utetrappen ned til leiligheten, er på plass innen den tid.

Vi leverte to lass på gjennvinningsstasjonen i går. De tre lassene vi har levert denne uken kom på 1200 kilo. Vi har nå levert 10400 kg byggavfall. Vi nærmer oss en ende på galskapen. Det blir ikke mange tunge lass å kjøre i sommer. Kroppen min er glad for det, den vil heller ut på tur🤗

I går da vi kom for å hente en velfylt henger med gipsrester, var garasjeporten kommet på plass.

Vi er superfornøyd med resultatet.

Med ønske om en knakende god lørdag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s