Solgangsbris☀️☀️☀️

I går tok vi vår første tur på sjøen, i år. Før vi kom så langt som til båten,traff vi Tove som hadde stoppet, for bilen hennes oppførte seg, som biler ikke skal. John hadde også ankommet stedet på motorsykkel. Han ringte i øst og vest, før vi kjørte i kolonne til Bilen din,på Linnegrøvan, her i Søgne. Etter feilsøk ble det klart at bilen måtte bli igjen på verksted. Vi tok med oss Tove, og hennes baggasje,ut på sjøen. Hun var på vei til svabergene da bilen begynte å fuske, å oppføre seg helt tullete.

Vi har båten liggende rett nedenfor nyhuset.

Lufta sto stille der, så vi måtte ut på havet for å få drag i lufta. For å komme dit måtte vi gjennom kanalen.

Det var fantastiske 27 varmegrader i lufta i går.

Vi endte opp på Herøya,rett utenfor Langenes. En trenger ikke dra langt for å få luft under vingene. Etter en liten stund kom solgangsbrisen, og tempen ble helt perfekt. Vi kunne ha badet, om vi ville for vannet var ikke kaldt, men det gjorde vi ikke🤗

En nydelig dag ønskes deg☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s