Vi skulle vært i bryllup❤️

Denne helgen skulle vi vært i bryllup i Ålborg i Danmark. Grunnet koronasituasjon, reiserestriksjoner, grupperestriksjoner og karanteneregler gikk ikke det. Vi hadde gledet oss veldig til dette. Helt siden vi fikk beskjed om å holde av datoen i høst. Det var niesen min som skulle gifte seg med sin store kjærlighet, og bryllupet skulle stå i byen de bodde, i Danmark.

Heidi er min eldste brors mellomste datter. Mamma hadde/ har åtte barnebarn, og Heidi er den første som gifter seg. Mine barn driver ikke med den slags, i alle fall ikke til nå. Jeg har fått tre barnebarn, så jeg klager ikke. Avdeling pur glede ( barnebarna) er tross alt det viktigste.

Vi skulle reist nedover med morgenferjen fredag ,og tilbake i morgen. Reisen var bestilt og betalt. Vi håpte helt til det siste, men 1. Juni skjønte vi at det ikke kom til å gå. Nå er pengene på vei tilbake på konto. Festen ble avlyst,og utsatt på ubestemt tid allerede i mai. Gifte seg skulle de likevel, koronaen skulle ikke få stoppe det. Kjærligheten var tross alt det viktigste her. Vielsen skulle streames og vi fikk tilsendt en link.

Per Svein rigget det til tidlig, så alt var klart til klokken 13.00

Vi sendte våre lykkeønskninger, og jeg sendte en melding til min bror.

Min bror Herleik, mamma Eirin og hennes far reiste ned fredag. De hadde lov å reise inn. Alle andre måtte holde seg hjemme. De reiser tilbake i morgen når karantenereglene er over.

Vi benket oss spent foran TV sammen med Tove. Herleik skulle føre sin datter til alters. Han gjorde det samme for meg for 33 år siden, i vår fars sted.

Fine folk, jeg håper mamma fikk det med seg fra hvor enn hun nå befinner seg. Mamma var såååå glad i, og så glad for Heidi. Da mamma ble dement stakk Heidi ofte innom. Hun lagde grøt til mamma. Ingen lagde så god grøt som Heidi sa hun. Jeg visste hva den hemmelige ingrediensen var. Heidi lagde grøt med kjærlighet, da blir den verdens beste. Mange rygget unna da mamma ble syk, ikke Heidi. Hun klarte å se humoren der andre så sykdommen. Hun lo ikke av mamma, men med mamma. Da blir absurde situasjoner lettere å takle for alle parter. Mamma hadde blitt så glad hadde hun sett hvor bra Heidi har fått det. Heidi fulgte kjærligheten, ut av landet, og har fått et fantastisk liv med Kasper, i Danmark. For en eventyrer som mamma, hadde dette vært midt i blinken. Jeg tror hun følger med fra der hun er, og gleder seg stort.

Min fotballgale bror er også fornøyd med å ha fått en fotballspiller i familien. Mest av alt er han glad for at Heidi har funnet sin store kjærlighet, i en snill, varm og raus mann, en mann som løfter henne,og vil henne vel, en lagspiller. Det er jo i bunn og grunn det et ekteskap handler om. Å spille på lag, å gjøre hverandre gode. Akkurat som et fotballag.

Et stort øyeblikk.

Så var de rette ektefolk.

Da gjenstår det bare å gratulere, å ønske til lykke❤️Og vi, vi gleder oss til festen, og til å feire kjærligheten😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s