Roen senker seg🤗

Vi begynner å finne roen, etter mange nødvendige gjøremål. Nå kan vi ta oss flere friminutt, hvilket vi også gjør. Det har vi tenkt å fortsette med gjennom hele sommeren.

Jeg fikk lest ut denne perlen av en bok på stranden her om dagen. Denne handler om barnehjemsbarn fra forrige århundre. Den er ikke for sarte sjeler, men er det jeg kaller forferdelig god. En roman basert på virkelige hendelser.

Vi har vært og pyntet gravene til våre respektive foreldre. Det er vi godt fornøyd med.

Deretter gikk turen til Eikestøls hvor vi kjøpte varme, nylagde fiskelaker. De nøt vi på en benk i Høllen. Vi kjøpte også med oss Søgnepølse til å ha som pålegg i dagene som kom.

Vi har hatt stille stunder på verandaen på Langenes, etter å ha ryddet nok et lass med byggeavfall. I går satt jeg meg ned med permen med kvitteringene på det vi har levert. Vi lager miljøregnskap. Etter å ha regnet ut spurte jeg Per Svein hvor mye han trodde vi hadde levert? Han kom med et forslag på litt over 4500 kg. Da sa jeg bare ;du er helt på jordet. Vi har levert 9210 kilo. Vibekke, vår byggleder har beregnet at vi skal levere nærmere 12000 kilo før vi er ferdig. Det betyr at vi nærmer oss med stormskritt🤗

Jeg har lest denne om grublerier, denne metoden her skal jeg lese mer om når jeg kommer på plass i kontoret på Langenes.

Vi har som sagt kost oss på stranda, vi hadde tenkt oss på sjøen, men det blåste så mye at vi fant oss ei strand. På Vaglen var vi de eneste gjestene. Det forandrer seg nok når skoleferien starter. Det er mange flotte strender og svaberg i Søgne.

Morelltreet gjør jobben sin den siste sommeren vi har i Lilandsresidensen.

Vi nyter den siste sommeren på terassen på Åros.

I går morges fikk vi oss en tur rundt Kvernhusvannet også🧚🏻‍♂️

Vi hentet Jhonny på skolen da han var ferdig, og tok ham med til frisøren for å bli kvitt koronasveisen. Med ny sveis og en boks med voks var han klar for burgerpølse på Delien. Han vokser meg snart over hodet, det er altfor tidlig, jeg legger inn protest😂😂

Siden vi ikke kommer oss til Italia med det første bestemte Tove og jeg oss for at Italia fikk komme til oss. En kjasekveld med spritz aperole er ikke å forakte.

Per Svein tilbrakte kvelden i siste styremøte med Lions. Nå går han ut av styret etter to år der. Medlem er han fortsatt👍De avsluttet med krepseaften🦐

Vi fortsetter i rolig tempo i dag. En nydelig lørdag ønskes deg og dine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s