Hyggelig lunsj med eldstemannđŸ€—

Vi har hatt begrenset kontakt med eldstesÞnnen i byen, i disse koronatider. I gÄr inviterte vi ham pÄ lunsj i byen. Han fikk velge spisested, og da havnet vi pÄ Le Monde tapas. Det er superkoselig Ä bruke tid pÄ ungene, pÄ tremannshÄnd, selv om de har passert 30 Är. Da kan vi fÄ sjekket ut hvordan de egentlig har det.

Den beste mĂ„ten Ă„ gjĂžre det pĂ„ er over et deilig mĂ„ltid mat. Det var sĂ„ mye mat at Kristoffer fikk restene med hjem. Da kunne Synne ogsĂ„ fĂ„ smakt pĂ„ godene. PĂ„ vei hjem bunkret vi takeawaylatte fra Cuba life. De har byens beste kaffe☕

Og telefonen til far sto ikke stille da vi gikk til bilen. Elektriker, rÞrlegger, Hellvik hus og eiendomsmegler, skulle alle ha tak i ham. Kristoffer benyttet anledningen til litt surfing pÄ nettet.

Vel tilbake i SĂžgne dro vi til HĂžllen, og hentet krabber vi hadde bestilt, hos krabbe- Martin. NĂ„ er krabbeseongen i gang igjen🩀og glade er vi for det. Det var rett hjem for Ă„ koke krabbene. Mens de lĂ„ til avkjĂžling dro vi ut pĂ„ huset.

Det plates og deles inn. RÞrleggeren hadde lagt inn til dobbelt vask pÄ hovedbadet.

KlargjÞring for toalett, og sluk under badekaret. Vi kunne se at elektrikeren hadde satt opp flere utelamper. Vi sÄ det av sÞppelet som var lagt pent pÄ rett plass. Vi fÄr lete etter lampene i helgen.

Det klargjÞres bÄde her og der.

Kontoret mitt ble ferdig platet i gĂ„r. Her fĂ„r jeg nesten 12m2 helt for meg selv. Gang, do og egen inngang fĂ„r jeg ogsĂ„. Jeg gleder megđŸ€—

Murer hadde ogsĂ„ vĂŠrt der i gĂ„r👍

Mens vi var der i gĂ„r ettermiddag kom trappeleverandĂžren for Ă„ mĂ„le opp trappa fra stue ned til biblioteket. Det kommer til Ă„ bli veldig bra. Det ble krabber til kvelds i gĂ„r. KveldsbesĂžk ble det ogsĂ„, fĂžrst kom Olebror, og da han gikk kom Robert og ungene pĂ„ visitt. Det er koselig nĂ„r de stikker innom. Vi forbereder oss pĂ„ barnebarnhelg. Amilia skal overnatte i dag, og i morgen er det Jhonnys tur. Med andre ord, vi stĂ„r foran ei drĂžmmehelg❀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s