Forberedelser til syndefloden💧💦💨

I går kom Per Svein hjem fra havet. Han hadde motorsykkelen stående på Sola denne gangen, og var hjemme tidligere enn vanlig. Siden det er meldt møøøøøe regn på Sørlandet dagene fremover, med en topp på fredagen, fant vi ut at vi måtte gjøre en innsats. Blaud gips er vnskelig å håndtere. Den er tung, og den smuldrer opp bare du ser hardt på den. Det viste seg at vi ikke var de eneste som hadde denne Noas ark- følelsen. Snekkerne var preget av de samme. De hadde pakket ut matrialer og fylt opp garasjen. Vi fylte opp henger og bil med gips, treverk, papp, og alle posene Robert og jeg hadde sortert og pakket de siste to ukene. Det frigjorde mye garasjeplass også.

Vi kjørte et lass på gjenvinninga. Nå er vi veldig godt kjent. De sier hva vi heter, og adressen på Langenes før vi rekker å blunke. Og tonen er veldig god. Da jeg hentet ut kvitteringen til miljøregnskapet ble jeg tilbudt pinneis. Jeg takket ja, og sa det kjentes som da vi var hos tannlegen som barn, og fikk premie da vi gikk. Helt topp med sånn en service.

Vi dro så ut på tomta og reddet resten av gipsen, som lå ute. Den ligger godt pakket i henger for levering i dag. Nå får resten av trevirke bare ligge til søndag, da kommer solen tilbake igjen.

Det er ganske fullt i garasjen nå, men det minker fort.

Blikkenslageren var også der ute da vi kom første gang. Vi måtte selvfølgelig sjekke ut dagens arbeid.

Det gjøres klart for toaletter på hovedbad og det lille badet i kontordelen min.

Blikkenslageren har vært på ferde i leiligheten. Det skjer nye ting hver dag, og det er mye som skal gjøres.

Etter endt økt dro vi hjem, og satte pizzaen jeg hadde gjort klar, i ovnen. Da var vi gørrsultne. Vi toppet det hele med norske jordbær, som Per Svein kjøpte på vei hjem fra Stavanger. Og jeg hadde rosa lykkebobler i kjølerommet, så avslutningen på dagen ble helt perfekt.

Måtte dagen din bli super selv om den ikke skulle bli fylt med sol☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s