Inspeksjonen🏠

Snekkerne pÄ huset kaller meg for inspeksjonen. De kaller meg ikke inspektÞren, men der kommer jo inspeksjonen. Jeg velger Ä tolke det positivt siden de sier det rett til meg. Jeg kommer dinglende pÄ slutten av arbeidsdagen. Da tas det bilder, og jeg kikker meg rundt i huset. I gÄr kom jeg akkurat mens de gjorde seg klare til Ä gÄ. Mulig de kaller meg inspeksjonen, siden den virkelige inspektÞren kommer hjem i dag?

Det skjer i alle fall mye nÄ.

Inga sitt hus er ferdig kledd. Hun har samme kledning som Herleik sitt hus. Inga flytter inn i september.

Mer materialer er kommet. Vi tror det er det som skal legges pÄ gulvet fÞr rÞrene til den vannbÄrne varmen, i hovedetasjen.

De hadde gjort masse i hovedetasjen i gÄr.

Vegg fra soverommet til trapperommet.

Utelamper begynner Ä komme pÄ plass.

Vi skal rett ut pÄ tomta nÄr inspektÞren kommer hjem i dag. Det har skjedd en del pÄ 15 dager.

Nydelig dag Ăžnskes deg som leserđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s