En stille morgenstund pĂ„ vei til tannlegenđŸŒ·

Onsdag morgen hadde jeg time hos tannlegen. Eter mange utsatte forsÞk, pÄ grunn av koronakrisen, var det klart for den Äelige sjekken. VÊret var bra sÄ jeg bestemte meg for Ä gÄ opp. Jeg var ikke den eneste morgenfuglen som var pÄ farten. MÄkene skrek, og ropte om sommer. Canadagjessene gneldret, og spiste frokost pÄ jordene. Jeg traff flere mennesker pÄ sykkel og til fots. Noen jogget, mens andre gikk seg en tur. Det var riktig fred over morgenstunden.

Jeg la turen om HĂžllen, og somlet meg gjennom HĂžllesanden og HĂžllegada.

Jeg somlet sÄ jeg var redd jeg ikke kom til Ä rekke det.

Akkurat i tide kom jeg inn dÞren, til et tomt venterom. Der var det spriting av hender, fÞr jeg ble fÞrt til en hÄndvask for vasking av hender. Innenfor neste dÞr vanket en masse spÞrsmÄl om covid 19. Det var lett Ä svare, det var nei pÄ alle spÞrsmÄl. Deretter gikk turen til tannlegestolen. Da tannlegen kom fikk jeg et glass med noe de forsikret om at ikke inneholdt alkohol. Da var det bare Ä skylle munnen fÞr tannlegen satte i gang med rÞgten, og undersÞkelser. Det var null hull!! Etter Ä ha fjernet tannstein, og fÄtt renset tenner, var det bare Ä betale, og vende nesa hjemover.

Med Ăžnske om en fredfylt dag for deg og dineđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s