Elektriker på ferde👍

Elektrikeren jobbet for fullt på fredag. Det var lett å se sporene da jeg kom for å rydde i går.

Her var det bare å sortere ledninger fra plastrør, for å pakke i blanke sekker.

Det første som møtte meg i gangen var et par herresko. Enten har vår yngste snekker gått skoene av seg, eller så har han flyttet inn🤗

Før Robert kom for å hjelpe sin gamle mor i går fikk jeg sopet gulvene i leiligheten. Snekker Ronny har en fabelaktig nal på kosteskaft, som vi bruker til det formålet. Alle lettvegger er på plass nå, og elentrikeren har vært på ferde.

Da Robert kom fikk vi først sotert søppel i blanke sekker. Deretter satte vi i gang i underetasjen. Vi måtte sette kryss i taket for taklampen i biblioteket. Da var det bare å sette i gang å måle, før krysset ble satt i taket. Vi målte også opp vegger for billyhyller, for plassering av møbler med mere. Soverommene ble målt opp for plassering av møbler, og for plassering av garderobeskap i det største av dem. Alt er nå nedtegnet på et lett tilgjengelig sted. Lettveggene i underetasjen er nå på plass.

Vi brukte så nalen og fikk opp masse bøss fra gulvene i resten av huset.

Det ser ut som rørleggeren planlegger å få på plass sisternene i hovedetasjen snart. Uansett så er det nå klart for ei ny arbeidsuke på huset. Og som Robert sa flere ganger i går, det begynner å ligne noe nå mamma.

En nydelig dag ønskes deg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s