Fridager i mai☀️

De er deilige disse ekstra fridagene i mai. Spesielt når været er bra, og det kan nytes skikkelig. I dag har vi enda en av disse deilige dagene. Jeg leser litt hver dag, men disse dagene får jeg lest enda litt mer.

Denne boken med handling fra Kina og Hong Kong anbefales. Jeg har lest to bøker av denne forfatteren fra før. Kunsten å høre et hjerteslag, og Kunsten å gjøre ingenting. Han er akkurat kommet med en til i den serien. Ensomhetens språk er ikke i serien. Den er frittstående, og avsluttende, og et innblikk i en helt annen kultur, og tankegang enn den vi har lært. Denne forfatteren har sitt eget språk, som skiller seg ut i mengden. Bare det er grunn god nok til å lese bøkene hans.

Denne boken er en klassisk varslerhistorie. Den er også bakgrunnsstoff for serien Heksejakt. Serien er tatt rett ut fra virkeligheten, og alle varslere vil nikke gjenkjennede til denne boken. Vi liker å tro at det ikke finnes korrupsjon i dette landet, men det florerer, kjennskap og vennskap legger en beskyttende hinne over dette. Det gjør at det kan fortsettte og fortsette. De tette båndene, og nettverkene i dette landet, gjør at det får fortsette inni evigheten. Les boken å bli klok, da ser du kanskje det som skjer rett foran nesen på deg. Du må tro det for å se det. For å få slutt på denne ukulturen må vi åpne øynene å se. Det mest behagelige er å la være. Da gjenstår det noe viktig å grunne over, hva slags menneske ønsker du å være? Er du blant de somt tåler så inderlig vel den urett som ikke rammer seg selv? For å skape et bedre samfunn må alle bidra, men da må vi åpne øynene å se det vi ikke ønsker å se.

I dag skal jeg ut å rydde på nyhuset. Det er fortsatt full fart der ute, selv om snekkerne tar en fortjent inneklemt fridag i morgen. I tillegg til snekkerne har blikkenslager, elektriker og rørlegger vært hjertelig til stede denne uken. Bilder kommer etterhvert her i bloggen. I dag tar jeg bena fatt utover til Langenes. Det er viktig å bevege seg litt hver eneste dag. Fastlegen er fornøyd med mine daglige turer. Han er veldig klar på at toppidrettsutøvere ikke blir gamle. Da er det jo ei lykke at jeg aldri har hatt noen planer om å bli det😜

Med denne hilsenen jeg fant i skogen i går ønskes du og dine en deilig dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s