En annerledes, men fin 17.mai🇳🇴🇳🇴

I går var vi klare for en alternativ 17. Mai. Alle forberedelser og innkjøp var gjort. Det var bare å skride til verket.

Per Svein fikk frokost da han sto opp. Flaggene var hengt ut og, og middagsbordet var dekket. Etter frokost gjorde vi de siste forberedelser til middagen, og til bilkortesjen skulle komme. Robert og ungene la siste hånd på den hjemmelagede fanen.

Alle kom i halv tolvtiden. Vi var ni stykker og det var mer enn innafor.

Med to høytalere, tre balkongflagg, det norske, det samiske, og Søgneflagget, hadde vi utstyret i orden. Vi hadde også nok av vanlige småflagg. Det ble klart at kortesjen var over en time forsinket. Derfor tok vi togturen før kortesjen. Vi gikk inn til rundkjøringen og tilbake igjen. Vi lagde mye liv, og ble avbildet, filmet, vinket og ropt etter. Da vi kom inn til rundkjøringen traff vi hele Kristiansand kommunes smittevernlege Dagfinn Haarr. Det var litt av en overaskelse. Vi fikk skryt for å holde avstand, ha det gøy å følge smittevernreglene. Vi var alt annet enn stille. 17. Mai er ingen stille markering, det er skrik og skrål.

Været var også med oss. Vi dro hjem og satte over middagen. Pandora overtok dokumetasjonsjobben uten å bli bedt om det. Det ligger nok i genene.

Da klokken nærmet seg bilkortesjen var vi på plass igjen.

Da de var kjørt var vi gørrsultne. Det var hjem å legge siste hånd på verket for å spise. På menyen sto indrefilet, fløtegratinerte poteter, asparges, sopp, gulrøtter, blomkål, brokkoli og peppersaus. Vi var så sultne at vi glemte å ta bilder av maten. Vi tok bilde av oppvasken i stedet. Maten var knallgod🤗

Deretter kom Toves kaker på bordet. De fikk ben å gå på🎂👍

Vi fikk også meldinger om at de i byen koste seg på dagen. Det var korsang med avstand og båtkortesje som sto på dagens program. Alle bildene er tatt av medlemmer i MacLilandsklanen🤗

Team Liland avsluttet feiringen med et besøk på Casa Amore❤️

En nydelig dag, og start på uken ønskes deg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s