Damekveld❤️

I går var det klart for dametreff igjen, etter tre måneders koronaavbrekk. Før jeg kom så langt hadde vi med oss Robert på diverse ærend i byen og på Sørlandssenteret. Vi hadde en kaffepause med makroner før vi dro videre til Sørlandsparken.

Dampbageriet har de beste makronene i byen. Vi kjøpte også med oss hjem. I nyhuset skal det bakes makroner har Benedicte og jeg bestemt. I går kjøpte jeg en bok med denne, og andre oppskrifter i. Det er maisalg i landets bokhandlere, og en gyllen anledning til å kjøpe alle slags bøker.

Vi gleder oss til å teste oppskriftene til Pascal👍

Etter byturen var det hjem å forberede damenes aften. Null klemming, en meters avstand og litt antibac. Det er den nye normalen. Ikke noe problem. Det ble en hyggelig aften for fem glade damer. Vi møtes hver måned, og rekker et treff til før ferien. Det er bare velstand nå som vi er kommet så langt.

En alldeldeles super dag ønskes deg og dine🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s