Å tømme en bankboks🤗

Tidligere i år kom det brev fra banken om vi ville avslutte leien for bankboks, å hente ut det som var i den.Nye kunder ville ikke få tilbud om bankboks. Gamle kunder kunne beholde sin, men med langt høyere leie. Målet var å avvikle bankboksordningen på sikt. Vi hadde allerede planlagt å avvikle forholdet. Vi rakk ikke å gjøre noe med det før hele Norge og banken stengte ned. I går åpnet de banklokalene igjen, og vi fikk hentet ut innholdet og levert inn nøklene.

Som ventet var det mest gamle negativer å finne i boksen. Alt er sortert nå, og mye ble kastet. Resten er pakket i en plastpose og på vei ned i pakkesentralen. Planen er å få det digitalisert, men det er vinterarbeid. Vi fant som ventet diverse kontrakter, men det lå også ting der som vi hadde glemt vi hadde der.

Roberts vitnemål fra grunnskolen lå der, Kristoffers likeså. Kristoffers vitnemål fra Katta lå der også. Alt skal tilbake til sine rettmessige eiere.

Jeg fant også kursbevis på kurs som for lengst var gått i glemmeboken.

Muligens i forbindelse med billappen?

Et iskremkurs som hadde gått i glemmeboken. Fra tiden som kokkelærling på St. Johner. I forbindelse med at vi fikk en softismaskin å betjene.

En konvolutt med tegninger og kontrakter fra forrige gang vi bygde hus. Vi ordnet det meste selv. Alt vi kunne gjøre selv, gjorde vi selv. Her var det ikke snakk om nøkkelferdig løsning nei.

Fargekoder fra byggestart. Vi bygde hus i en intens pastellperiode. Jeg ante ikke at vi hadde fargekoder på noe som helst. Konvolutten er sortert. Halvparten gikk i søpla og resten skal inn i arkivet med familiedokumentasjon.

Det dukket også opp ting som ikke har noenting i en bankboks å gjøre.

Et julekort fra MacLeods. Det står ingen årstall her. Siden bare Kristoffer og Sarah er nevnt her er året lett å finne. Kristoffer hadde bare en jul uten Robert. Så dette kortet er fra 1988.

Et bursdagskort til 25 årsdagen, datert dagen før dagen, fra mine svigerforeldre. Svigermor døde i 2001, og svigerfar i 2008. Med andre ord en hilsen fra Oven.

Et brev fra min jevngamle tante hvor hun forteller at hun skal gifte seg. Hun forsikrer meg om at hun ikke er gravid, hun vil bare gifte seg😂😂fra tidlig 90tall tenker æ. Brevet er merkelig nok ikke datert. Birk som hun ikke er gravid med er født i 1992, så dette er skrevet i god tid før. Vi to, min tante og jeg skriver fortsatt snailmail til hverandre. Hun bor i Narvik, så vi treffes ikke så ofte, men vi har skrevet brev til hverandre siden vi lærte å skrive. Hun avslutter brevet med et: morsjan hilser. Altså farmor. Nok en hilsen fra oven.

Jeg fant et kort fra kjæresten også. Du var romantisk i gamle dager, sa jeg. Hæ sa han. Ja du sendte hjem kort i hytt og gevær, og jammen meg lå det et i bankboksen også. Fra 1993. Det ble straks kjedeligere da E- mail og messanger kom på banen, det må jeg si. Å avslutte bankboksen ble til en hyggelig tur langs Memory Lane🤗

Med ønske om en fabelaktig dag til deg som leser❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s