Tilbake til Frøken Lyng☕️

I går var dagen kommet for å innta Frk. Lyng igjen etter at koronakrisen startet. Før det var det å få litt orden på hovedetasjen. Etter det måtte min hyperaktive mann ut å bygge et gjerde. Mine arbeidslister er snart tomme, og da melder det seg akutte behov for fysisk aktivitet hos gemalen. For ca 30 år siden ble det støpt og klargjort for et gjerde mot naboen. Før vi rakk å bli ferdig hadde naboen plantet to tujabusker og en annen buskvekst. Dermed var behovet for gjerde forsvunnet. De to tujabuskene vokste seg til høye trær, og den nye naboen vår hugde ned disse tidligere i år. Da meldte gjerdebehovet seg hos min mann. Han mente det var fort gjort å snekre et siden alt var klart.

Og det var det. Før Tove og jeg rakk å ta labbeturen til Frk. Lyng var gjerdet ferdig. Vi er veldig fornøyd med resultatet.

I går var vi sju som tilbragte en times tid på cafe. Med en meters avstand og med antibac fikk vi en stjernestund. Vi gleder oss stort ovet dette, og at vi nå er i gang med lørdagssamlingene igjen👍❤️

Etter treffet ble Tove og John med ut på huset, på befaring. Da de gikk ryddet vi og fylte opp et tilhengerlass for bortkjøring mandag.

Nå er alt på line der ute.

Vi tok en liten siesta på verandaen før vi dro hjemover.

Etter en dusj fant vi oss til rette i solkroken hjemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s