Sølvbrullupsgaven🎁🎂😍❤️

I dag fyller vårt yngste barnebarn, Amilia Liland 8 år❤️ Hun er oppkalt etter Amelia Earhart, en amerikansk flypioner. For å få rett uttale på navnet, ble det Amilia på norsk. I juni året før Amilia ble født, drømte jeg at Kristoffer og Lisa fikk en liten jentebaby. Det var så livaktig at jeg skrev det inn i dagboken, jeg fortalte det også til den vordrende bestefaren. Jhonny var akkurat fylt to år, Pandora var syv måneder. Vi hadde hendene fulle av barnebarn. Jeg fikk beskjed om å slutte å drømme😂😂 men det bare fortsatte. Jeg drømte om ei seks/ sju år gammel jente som sto og kikket inn i en hage. Hun hadde langt lyst hår, hun var spinkel, og så ut som en alv. Bestefar mente jeg fikk holde disse rare drømmene for meg selv.

Rett over nyttår 2012 fikk vi bekreftet at jeg var sanndrømt. Vi skulle bli besteforeldre, og terminen var 17. Mai, og vi hadde sølvbryllupsdag 16. Mai, bedre gave kunne vi ikke fått. Etter en ultralyd ble terminen korrigert til begynnelsen av juni. Bestemor dro på jentetur til Kreta i slutten av april. Den dagen vi skulle reise hjem tikket det inn en sms fra eldstesønnen, klokken seks om morgenen. De måtte på sykehuset, fødselen var i gang og bestefar skulle kjøre dem inn. Tove og jeg lå på samme rom, vi kunne bare glemme å sove mer etter det. Vi landet på Kjevik klokken to, og rakk akkurat hjem og fikk pakket ut, før Amilia så dagens lys. Vi dro så rett til sykehuset for å hilse på vårt tredje, og foreløpig siste barnebarn. Hun var selvfølgelig noe av det vakreste vi noen gang har sett.

Hun elsker oss alle høyere enn himmelen, det forteller hun oss hver gang vi treffer henne. Hun har elsket oss alle siden første gang hun traff oss. Hun sprer glede og kjærlighet hvor hun går. Hun vet å tvinne oss alle rundt en kjærlig lillefinger. I starten var bestemor streng på leggetider, men bestefar har spolert alt sammen. Hun skjønte fort hvem som var det svakeste leddet. Så når bestefar var hjemme gråt hun sårt da hun måtte legge seg. Hun ropte på bestefar, jeg vil ha bestefar gråt hun. Bestefar smeltet hver eneste gang, det nyttet ikke å oppdra bestefar. Bestemor har kapitulert. Amilia får være oppe til vi legger oss, sånn er det blitt med den saken. Det er jo ikke vi som skal oppdra alveprinsessen. Vi skal fylle sekken hennes med vakre opplevelser, og det er en sann glede.

Gratulerer med dagen Amilia, jeg håper pappa leser dette for deg når du våkner. Vi er så utrolig glad i deg, og for deg. Vi gjentar mer ennn gjerne mantraet ditt også i dag: En, to, tre spre kjærlighet❤️❤️vi elsker deg og håper dagen din blir helt fantastisk, akkurat som du er💙💛❤️🌹🌷🌼🌹🌹☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s