Gjennomgang med rørlegger🤗

I gür morges hadde vi en veldig nyttig gjennomgang med rørlegger. Vi tok for oss baderom, vaskerom, teknisk rom, utekraner og garasje. Kjøkken tok han med byggeleder som har de nødvendige tegninger büde av kjøkkeninnredninger og ferdig tegnede kjøkkenrom, kjøkkeninnredninger blir levert av HTH- kjøkken.

EtterpĂĽ hadde vi tre runder med stappfull tilhenger, og full bil for ĂĽ levere byggeavfall pĂĽ gjenvinningsstasjonen. NĂĽ vet de hva vi heter, i alle fall hva gemalen heter, og hvor vi skal bo. Det ble veldig mye ryddigere pĂĽ tomta og i garasjen da vi var ferdig.

I dag skal vi ut på tomta for en gjennomgang med ansvarlig elektriker, men det er jo bare moro🤗 En deilig dag ønskes deg❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pĂĽ et ikon for ĂĽ logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s