Uken på huset🏠

Denne uken har isolering stått på agendaen for våre snekkere. Det har vært isolering av tak og yttervegger.

I går var de ferdige, men vi gikk ikke inn. Robert og jeg dro utover til huset i det belet snekkerne gikk. De går tidlig fredager. Det vi ikke var forberedt på var at rørlegger og elektrikere var i full gang i begge etasjer. Jeg fikk rydda alt ute før Robert dukket opp. Vi satte i gang i garasjen med å sortere isolasjon og plast. Det ble over 30 blanke plastsekker. Vi tar turen ut igjen i morgen for ukas sjekk, og for rydding ine i huset. Per Svein kommer hjem mandag kveld, og avtalen er å få kjørt unna noen lass på gjenvinninga på tirsdagen. Vi er glad for at vi nå er godt i gang inne.

Denne dagen skal alt foregå i et rolig tempo. Håper du får en fin lørdag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s