Sommerdager i april🌼🌷

Nå er ikke det så uvanlig at vi får noen sommerdager i april. Det som har vært uvanlig er at vi har hatt såååå mange soldager etter hverandre i april. Det kjennes unektelig veldig deilig, etter en vinter full av regn. Det gjør også disse koronadagene litt lysere her sør. Familien jakter på gleder hver dag, og vi deler flittig gleder i familiechatten. De siste tre dagene har vi hatt sommertemperaturer, og vi nyter dem alle sammen. Jeg starter med litt leseglede📚

Denne perlen av en bok anbefales. Handlingen er fra andre verdenskrig, jeg hadde aldri trodd jeg skulle skrive at en bok fra krigen skulle være vakker, denne er det. Det betyr ikke at krigen er vakker, skildringene i boken gjør det ekstra grusomt. Selv kjøpte jeg denne på fjorårets mammutsalg. Siden det handlet om krigen ble den utsatt og utsatt. Nå er den lest, og boken er fantastisk.

Dette er bok nummer to i en trilogi. Første bok het Rettferd. Jeg kjøpte disse bøkene i en bokhandel i Vesterålen i sommer. Forfatteren kommer fra Stokmarknes, men bor i Malvik. Dette er en thriller fra det samiske, norske og svenske miljøet. Jeg lærer mye om reindrift, samisk historie, lovverk, merking av rein, ulovlig beiting og mye mer. Jeg fant forfatteren her på FB, og ser at bok nummer tre er rett rundt hjørnet. Den heter Oppgjøret, og den skal jeg ha tak i.

De i byen finner også gleder som de deler. De er friske og raske og ute av karantene.

Et cafebesøk ute, en bok og litt klær.

I naturen finnes mange gleder nå.

Amilia nyter tilværelsen hos pappa❤️

Tove og jeg har spist vår første lunsj på Frk. Lyng, etter at Norge stengte ned. Vi satte oss inne siden det var mange som satt ute. De hadde savnet oss, sa de. Vi har savnet dem også😍

Robert og ungene har vært i Dyreparken, og de avsluttet med takeaway fra Burger King.

Jeg har lest denne boken av min lokale forfatterfavoritt. Han ser alltid en historie fra en helt ny side. Han overrasker alltid, også i denne boken.

Robert og guttegjengen var på grilltur til Krokstadhytta denne uken.

På ranchen har små og store kommet i gang med utelivets gleder.

I byen har de grillet indrefilet av elg, og kost seg masse.

Det er masse byggeaktivitet i Skjærgården nå. Hjulene holdes i gang👍

Huset ble lagt ut for salg i går, etter 31 år starter vi et nytt kapittel.

Nå skal andre mennesker få våkne til denne utsikten.

Tove og jeg drakk litt vin på Toves terasse i går, det er år og dag siden sist vi gjorde noe slikt.

I dag går turen til Langenes for å rydde i huset og på tomta. Robert blir med, da går det som en lek. Solen skinner og det er bare velstand. Det har blitt flere turer til vakre Langenes denne uken.

Måtte dagen din bli fin☀️🌼💛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s