Huset legges ut for salg i dag🏠

Senere i dag legges Lilandsresidensen ut for salg. Da er vi kommet i mål med enda en stor oppgave på lista. I forgårs kom bildene, som var knallfine. I går fikk vi tilsendt det foreløpige prospektet. I dag skal vi godkjenne det endelige prospektet før det legges ut.

Det blomstrer i Per Svein sitt morelltre. Til og med det viser seg fra sin beste side nå. Torsdag 30. april blir det visning. Da er det bare å melde seg på. Vi har forberedt oss et år med dette. Vi har fikset og ordnet både ute og inne. Det skal bli en sann fryd å bli ferdig med dette. Når det er sagt, har vi ikke dårlig tid. Det får ta den tiden det tar. Det viktigste er at vi er i gang. Per Svein lander på Kjevik mandag kveld. De tre neste dagene etter det vil fokuset være å gjøre alt presentabelt for visning.

Det ser ut til at været også har tenkt å spille på lag. Det kan vi li☀️

En ny vakker dag er i gryning her i sør.

Med ønske om en strålende dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s