Slow startđŸŒŒ

Da var vi i gang med hverdagen igjen. Barnebarna er i full gang med hjemmeskole, alt som har vÊrt pÄskestengt har Äpnet igjen. PÄskevÊret var fortsatt pÄ plass i gÄr. NÄ er det overskyet, men solen skal snart rÄde grunnen alene ,igjen. Selv tok jeg livet veldig med ro i gÄr. En tur ut ble det likevel.

Alldeles nydelig var det.

Jeg fikk lest ut denne i gÄr. Boken handler om mennesker i krig som setter sitt eget liv i fare, for Ä redde andre mennesker. Boken er en pÄminnelse om at krig ikke er veien Ä gÄ. Krig er grusomt. Det ble med andre ord en litt annen pÄskekrim dette Äret. Det ligger mye krimbÞker og venter pÄ meg utover vÄren. Denne boken kjÞpte jeg pÄ mammutsalget i Är. Jeg har lest to bÞker av denne forfatteren fÞr, de var mer av feelgoodtype. Krig er ikke feelgood, men boken var god den.

Denne dagen skal ogsÄ gÄ i et rolig tempo. I ettermiddag tar jeg turen til Langenes for Ä sjekke ut huset.

MĂ„tte dagen din bli super.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s