Rolige dager🐣🐥

Det er deilig med rolige dager nå. Det er fint å kjede seg litt, for da begynner kreativiteten å boble. Jeg skriver ned gode ideer, og lar dagene flyte over i hverandre. Jeg går tur, skriver brev, leser, ser på TV og jeg lager mat. Siden jeg begynte på barneskolen har jeg lest biografier. Jeg lånte dem i skolebiblioteket. Jeg har lært mye om meg selv, og andre mennesker ved å lese disse bøkene. Jeg har mange, så mange at de vil få en egen avdeling i biblioteket på Langenes. Denne påsken har jeg lest om fargerike Lilli Bendriss. For et modig liv den damen har levd. Det koster å gå sine egne veier, men det er verdt det.

For øyeblikket holder jeg på med tre ulike bøker. Jeg hopper og spretter litt etter mitt eget system. Turen i går gikk til Stokkelandsskogen, det kryr av folk i skauen nå, så jeg valgte å gå langs sykkelsti og vei i går. Der fikk jeg gå i fred.

Det er inderlig vakkert der ute, nå som fargene er kommet tilbake.

Hestehoven er tilbake.,

Det er mye å glede seg over.

Den siste påsken i Lilandsresidensen er gul og blå.

I går fikk jeg med meg konserten til Andrea Bocelli, direktesendt fra duomoen i Milano. På kirkeplassen avslutter han med Amacing Grace. Jeg tenker alltid på mamma når jeg hører den sangen. Det var hun som lærte meg den. Den mannen synger til sjela di, og sjela har alltid godt av litt ekstra næring.

Konserten ligger ute så alle og enhver kan se og høre den. Følg linken fra facebooksiden hans. Til nå har 22 millioner sett og hørt den. Jeg fikk også med meg Bjørn Eidsvågs konsert på NRK1. Jeg er kjempefornøyd med litt musikalsk åndelig påfyll fra disse to på 1. Påskedag. Nå er jeg klar for den siste påskedagen dette året. Været er vakkert. Turen i dag går til Langenes, men først blir det å stå opp for å få seg frokost. Håper du har en fin påske hvor hen du befinner deg🤗🐥🐣

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s