Tilstandsrapport🐥🐤🐣

I denne rare tiden vi nå lever i er det på tide å komme med en tilstandsrapport. Daniel og Benedicte på ranchen har travle dager. Benedicte har vært i praksis på sykehuset i disse koronatider. Hun har jobbet på ulike avdelinger, nå sist hos blodbanken. Mandag og tirsdag fikk hun opplæring på akutten, for hun har fått sommerjobb der. Normalt ansetter de en sommervikar på akkutten, men i disse koronatider har de ansatt tre. Vår Benedicte er en av dem. Hun får nå en helt spesiell erfaring og kompetanse på sin CV.

Både Daniel og Benedicte jobber på Deli de Luca. 60% av staben er permittert, og det kommer mest sannsynlig til å vare ut måneden. Det blir stadig mer å gjøre, noe som er positivt, men også tøft for de som er på jobb. De klager ikke, de har tross alt jobb. De er også begge i gang med bacheloroppgaven. Benedictes klasse begynte tidlig, så hun er nesten i mål med sin. Utenom det er det praksis som gjelder. Daniel hadde levering av første utkast av sin bacheloroppgave i går. Der går det etter plan. I tillegg skal han ha to eksamener til. Han har to år igjen av sine siviløkonomstudier. Det ble tidlig klart at studentene ville få eksamen i alle fag, selv om de ikke fikk mer undervisning på UIA. Det blir hjemmeeksamen i alle fag. De har fått undervisning og veiledning via universitetets intranett. Daniel roer ned så godt han kan i påsken.

Benedicte har ikke så mye ro i seg, så hun er i gang med å legge parkett på et av soverommene. Vi var innom dem med en liten påskehilsen før Per Svein reiste ut.

Det er fint å se at de klarer seg bra der nede på Lunde.

Hos Robert er det hjemmeskole som gjelder. I starten var det rene hallelujastemningen hos begge ungene. Jhonny koser seg fortsatt med skole og vennetreff på google meet. Han er en gamer, og har mye sosialt liv på nettet , med skolekamerater og andre venner. Pandora likte det godt i starten, men hun savner skolen og vennene nå. Når Pandora kjeder seg merkes det, på alle. Det har hun etter sin far. Hun liker rammer, grenser og den slags, så hun kan teste dem ut. Hun er ikke så glad i at det flyter av sted. Fra 27 april skal de som går fra 1-4 klasse tilbake i skolen. Alle hjerter gleder seg, for Pandora går i 4.klasse. Jhonny har ikke noe i mot å være sin egen herre en stund til, selv om han nå har det trygt og godt på skolen.

De går på tur, og har vært på Søgneskiltet🤗Det har aldri skjedd før. Og de lager mat og baker. De har det slett ikke verst i disse krisetider. Sant og si har de opplevd verre kriser. Da har de stått mer eller mindre alene. Denne krisen her deltar hele landet i. Robert elsker kodekrim, som begge foreldrene. Så ungene har fått påskeegg, mens han har fått påskekrim.

De tre i byen har vi bare hatt kontakt med via familiechat. Med unntak av Amilie da som vi hadde på hjemmeskole her, da de satt i karantene. De er ute av karantene nå. Amilia er hos dem igjen. Hun har selvfølgelig også fått påskegg. De fyller dagene med mye gøy.

De har malt magiske staver, for det er nå vi trenger litt magi. Kristoffer har børstet støv av buen sin. Det var visst kjempegøy, og de har grillet litt. Her griller de indisk.

Per Svein opplever også en litt annen jobbhverdag. Hotellfrokosten før han dro ut, ble servert på rommet..

Ikke like flott, men god.

Påskegodtet kom i ny forpakning, men smaker like godt forteller han.

Han har fått en ny antibachverdag der ute, og en ny måte og omgås på, men det funker.

Bror Ole har stelt mammas grav. Den har vel aldri vært så påskepyntet før.

Jeg synes vi takler den nye hverdagen bra, i likhet med de fleste andre i dette landet. Jeg synes vi skal være rause mot hverandre i disse tider, om enn på avstand. Folk gjør så godt de kan, og det er godt nok. Så håper jeg at folk koser seg sammen med sine denne påsken. Media får det til tider til og høres ut som det er en stor påkjenning å være så mye sammen med sine barn, sine ektefeller, eller foreldre, men det er jo det som er gaven i denne tiden. Det er kvantitet som gir kvalitet. Det er nå vi kan ta i bruk vår kreativitet å skape dager vi aldri vil glemme.

Måtte dere få en deilig påskeaften alle sammen🤗💛🐣🐥🐤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s