Uken som gikk☀️

Det er ikke til å stikke under en stol at uken som gikk var veldig travel. Det er mye som skjer på en gang. Heldigvis finnes det noen rolige stunder innimellom.

Denne feelgoodboken fikk jeg lest ferdig. Dette er en helt ny forfatter for meg. Den kan anbefales om du liker eller trenger litt feelgood i påsken. Handlingen utspiller seg i England og Italia. Steder vi ikke kan reise til nå, men vi kan reise dit i fantasien❤️

Per Svein har holdt på å skifte ut vannbordene på sjøsiden av huset. Bror Ole var med og satte på toppbordene på lørdag. Han er stadig innom på en kopp kaffe, og det er hyggelig.

Vi har byttet ut den svære sjenken med en nettere en. Robert har fått den, den passet perfekt i Casa Roberto. Vi har ryddet, ryddet og ryddet, både inne og ute. Alt skal være klart for fotografering senere i dag. Litt rydding gjenstår inne.

Det ble thaimat fra thaivogna på Tangvall torsdag. Det er viktig å støtte det lokale næringsliv. Da Habitten åpnetvar jeg innom å kjøpte to kjoler i et av mine favorittmerket. Og jeg er kjempefornøyd👗

Vi var også innom gavebutikken og kjøpte høner. De finnes i alle farger og størrelser. Vi kjøpte to som vil passe perfekt i det nye huset.

Vi har fått planta ute. Per Svein fikk spylt gården, ryddet garasjen, ryddet under garasjen, spylt kunstgresset, skiftet dekk og skravla med naboer i går. Jeg hadde innetjeneste og lagde middag. Vasket vaskerom, loft, og ryddet unna alt rot oppe og i hovedetasjen. Før vi gjorde alt dette var vi på tomta og ryddet. Vi kjørte et lass på fredag, men ble ikke ferdig.

Nå er det strøkent. Det var blikkstille der ute i går. Ikke helt vanlig kan man vel si.

Da vi var ferdige kom Herleik og inviterte på ferske rundstykker, som Anna hadde bakt. De skulle ha frokost, vi skulle ha lunsj.

Det ble en stjernestund. Gode og mette kunne vi hive oss på husvask og rydding. Jeg er glad jeg i disse tider har personlig hårfarger, siden frisørene er stengt. I går frisket Per Svein opp hårfargen min, slik han har gjort det i flere år nå. I sommer kjøpte han ny PC til meg, den gamle var blitt en kverulant. Lørdag fikk vi tid til å tømme den over på intern harddisk, å slette alt. Daniel skal formatere den, og så kan Pandora bruke den til å se videoer på nettet, ho elsker det. Broren er en gamer, men hun blir nok en influenser. Ho har mye på hjertet. Den nye maskinen min er nå oppe og går, og alle hjerter gleder seg.

Påsken er i ferd med å innta heimen. Vi spiser fortsatt fra frysen. Robert og ungene invitetes stadig på middag. Denne uken har det blitt pinnekjøtt, pizza, og i går ble det ribbe.

Været er vakkert, og varmegradene er mange. Det nyter vi, selv om det går i 190 for tiden. Vi vet at det bare er midlertidig. Neste tur Per Svein er hjemme går tempoet betraktelig mye ned, og det trengs.

En nydelig mandag, og en god start på den stille uken ønskes deg☀️🐥🐣🐤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s