Snart ferdig utvendig🏠

Snekkerne har jobbet jevnt og trutt denne uken også.

Veranda og kledning har stått på hovedprogrammet.

Hver dag fører oss et skritt nærmere å bli ferdig utvendig.

Det gjøres et solid stykke arbeid.

Torsdag blåste det stikker og strå der ute, da benyttet de sjansen til å begynne å dele av rommene oppe.

De fikk gjort litt ute også.

I går da vi kom ut for å rydde så vi at de var ferdig med å legge gulvet på terassen.

Det blåste veldig, så vi satt oss inn og nøt utsikten før vi begynte å rydde tomta. På vei til fyllinga ringte Vibekke. Hun sa at hun ikke hadde fått tatt trykktesten den dagen, fordi det blåste for mye. Hun skulle ut i ferien neste uke å gjøre det. Da er det meldt lite vind. Hun fortalte at snekkerne skulle være på huset neste uke også. Fra mandag til onsdag. De regnet med å være ferdig med å kle huset mandag eller tirsdag. Blikkenslageren kommer neste uke, og setter på beslag på verandaen. Vår mann fra Smikroken, som leverer glassrekkverket, hadde også vært ute på tomta i går. Han var kjempefornøyd med snekkernes arbeid. Vibekke hadde prøvd å få ut av ham når han kom med rekkverket, men det svarte han ikke på. Vi var enige om at han fikk komme når han kom.

Hun skulle også koktakte firmaet i Vågsbygd som skal levere de tre vinduene av 450 kilo, som skal legges i verandagulvet. De skal sørge for nødvendig lys til soverommene nede. Jeg ba henne tipse meg om når de kom, for det vil jeg gjerne få med meg i utkanten av tomten. Paparazzien må jo dokumentere😍

Her i huset er det full fart også i dag. Det er mye som skal på plass før fotografen kommer på mandag, og takstmannen kommer på tirsdag. Jeg håper dagen din blir fin, og at helgen din blir vakker🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s