Å benytte de fine dagene☀️

Vi har hatt, og har et fantsstisk vær her på Palmekysten for tiden. Etter en vinter med rekordmye regn er dette kjærkommen avveksling. Vi er nå i gang med å få ferdigstilt det vi ikke rakk ute, før regntiden slo inn. Per Svein har malt ferdig hytta i hagen.

Søndag var vi innom Herleik med innflyttingsgave før vi ryddet tomta vår.

I disse dager fortsetter vi å støtte næringslivet.

Vi kjøpte overraskelsespose hos gave og interiørbutikken, og fikk den søte lørdagen.

I den lokale bokhandelen ble påskekrimmen kjøpt inn i går. Det er bare å glede seg til timer med leseglede.

Tove og min absolutte favorittbutikk i K- byen er Centrum sko. En herlig nisjebutikk med sko og klær. De selger også et av våre favorittkjolemerker: Smashed lemon, og vi går under navnet «smashed lemon damene». Det lever vi godt med. I går var vi innom og kjøpte sko og sandaler.

Jeg er veldig fornøyd. Kjolene i vårt merke var ikke kommet enda, men Torunn lovte å gi oss beskjed straks de kommer🤗

Krøss i taket, det ble bakt kake denne lørdagen au. Rester av kakepynt ble brukt. Pandora har vært på langhelg hos mamma. Vi inviterte Robert og Jhonny på fiskesuppe, og pølser, fredag. Jhonny vil ikke ha fiskesuppe, så da ble det pølser i lompe på ham. Søndag inviterte vi dem på fiskeboller. Det var sååå lenge siden vi hadde hatt det, at det fortjente å bli søndagsmiddag. Og med reker ble det ekstra godt.

Jeg har også fått lest to gode bøker.

Denne fikk jeg anbefalt av Elin Magga. Krim fra 1800 tallet. Den er alldeles nydelig skrevet. Bonusen er at man også får en god del samisk historie på kjøpet.

Denne fikk jeg anbefalt av Anna, bror Herleiks kjæreste. En annerledes bok, en perle av en roman. Anbefales videre til alle som leser eller hører bøker.

Vi nærmer oss enden på jobben med å klargjøre huset for salg. Per Svein begynner på jobben med å skifte vannbordene på sjøsiden i dag. Når det er gjort er vi ferdig med alt ute. Jeg skal få brukt dagen til å vaske vinduer. Det må vi også få gjort før fotografen kommer. Det har vært deilig å kunne benytte disse fine dagene til å få ting unna. Nå ser vi frem mot roligere dager, vi nærmer oss målstreken.

Med ønske om en deilig dag for deg og dine🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s