Tillatelse til å få tilbake utsikt👍

I august søkte Per Svein kommunen om å få felt noen trær foran huset, her på Åros. Han fikk først et svar om at han først ville få svar i februar/ mars grunnet den nært forestående kommunesammenslåingen. Det slo vi oss til ro med. Det hastet ikke så fælt. Februar gikk uten at vi hørte noe. Vi hørte ikke noe etter det heller. Per Svein etterlyste svar på søknaden tidligere denne uken. Torsdag, mens vi var i Linnegrøvan ringte saksbehandler som sto nederst på tomta vår. Han kunne fortelle at søknaden hadde blitt liggende igjen i Søgne kommunes gamle arkiver. Han sa rett ut at han syns dette var flaut. Derfor kjørte han ut med en gang for å se på det. Han sa det var helt greit, vi kunne bare sette i gang med en gang. Det var vi fornøyd med. I går dro Per Svein og to naboer, som også får glede av dette, ned i skauen og satte i gang. De fikk en lang og god arbeidsdag.

Det var mye å ta fatt på.

Etterpå kunne vi igjen se vannet og havet fra underetasjen.

Dette var det greit å få gjort, før vi tar bilder og legger huset ut for salg. Været er fantastisk for tiden, og dagen skal nytes. En deilig søndag ønskes deg☀️🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s