Vi er blitt nøkkelbarn🗝🔑

Vi har fått utdelt nøkler til byggdørene. Så nå er vi blitt nøkkelbarn. Nå er huset avstengt for uvedkommende.

Jeg måtte dokumentere første gang far sjøl låste seg inn i Casa Amore.

Snekkerne har nå kledd hussiden mot Zimmermann. Vi er veldig fornøyd med det, og med jobben snekkerne gjør.

Her ser dere hvor vi fant inspirasjon til prydveggen. Vi synes Hilde Beate, som har tegnet huset, har gjort en strålende jobb.

Snart blir den kledd ferdig.

Vi driver jo også med oppussing i heimen. I den forbindelse finner vi spor etter levd liv. Tre sønner, og mange ganger så mange venner har satt sine spor. Per Svein dokumenterer for en eventuell » erstatningssak», rettsforhandlingene pågår i disse dager i familiechatten. I den store boden ble det oppdaget hulemalerier. Far bestemte seg for å finne synderen.

Vi har også skiftet ut en dør som Robert og hans venner maltrakterte. Jeg glemmer enda ikke hvordan jeg fersket dem. Alle venner ble sendt på dør, med beskjed om at de ikke slapp inn igjen før de oppførte seg, og fulgte husreglene. Alle godtok det, untatt en, han sladret til mamma om den forskrekkelige mamma Liland. Hans mor ringte og skjelte meg ut for at jeg våget å kaste ut sønnen hennes. Jeg ventet til hun snakket seg ferdig. Så fortalte jeg at sønnen hennes var velkommen en annen dag, men da fikk han ikke gå løs på inventariet med kniv, og han fikk følge husreglene. Motstrebende godtok hun det til slutt. Det gikk vel opp for henne at mamma Liland ikke var villig til å fire på prinsippene i denne saken. I går ble døren skiftet ut.

Vi får avdekket mange gamle minner i oppussingsprosessen. Per Svein har begynt ute, med det vi ikke rakk før regntiden kom over oss i høst.

Karmene nede er nå malt. Hytta står for tur i dag. Den fikk vi fikset før regntiden kom. Vi rakk bare ikke å male.

Været er på vår side for tiden, vi har nydelig påskevær. Det hjelper på humør og arbeidslyst. Å våkne opp med klesvask på snoren igjen er lykke❤️da er vi på vei inn i den ekstra gode tiden👍

Det spirer i bestefars morelltre. Vi aner ikke hva slags moreller vi har, og vil gjerne ha et sånt tre på Langenes også. Bedre kjøttmoreller finnes ikke. Vi får se om vi kan få løst gåten.

En super dag ønskes deg fra Lilandsresidensen, i morgentåke❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s