Eiendomsmegler på besøk🏠

I går hadde vi eiendomsmegler på besøk. I forkant av dette hadde vi bedrevet en god del reasearch, over tid. Et navn dukket til stadighet opp. Denne mannen kunne selge hus, og siden vi skulle selge hus, tok vi kontakt. Han var positiv, og ettehvert som oppussingen skred frem her i Lilandsresidensen, ba vi om et tilbud. Det fikk vi for noen uker siden, og vi bestemte oss for å gå for det. Vi inngikk en avtale. Hvem, hva og hvor vil jeg komme tilbake til senere. Det vi kan si er at da Per Svein ba en av selgerne på Hellvik hus komme med en anbefaling, kom han med det samme navnet. Vi tok det som en bekreftelse på at vi hadde foretatt riktig valg.

Vi er ferdig med oppussingen nå, kun noen småting gjenstår inne og ute. Vi er sjeleglad for å ha kommet i mål. I går var eiendomsmegleren på besøk, og gikk gjennom huset. Planen videre nå er at det kommer en fotograf, og tar bilder i begynnelsen av april, og at huset legges ut etter påske. Dette er en god plan, tenker vi. Da har vi god tid, men selvfølgelig hadde det vært gøy med et kjapt salg. Da kan vi legge nok en ting bak oss. At vi har kommet oss gjennom dette store prosjektet er bare så digg. Det nytter ikke hvile på laubærene, vi har mange oppgaver som venter. Det er godt med alt som kan krysses av på todolisten. Vi begynner å nærme oss noe nå❤️

Med ønske om en super dag til deg som leser🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s