Naturkunstprosjekt👍

I går var det tilbake til skolebenken igjen. Da bestefar begynte å snakke om lekser igjen, så Amilia bedende på ham og sa: Hvorfor kan det ikke bare være lørdag i dag? Hun har hatt en fantastisk helg sammen med Pandora, hjemme hos oss. Etter frokost var hun i gang med lekser, og rakk å få unna mange før lærer ringte, og det ble møte med henne på google meet. Lærer Vibeke var veldig fornøyd med Amilias arbeid så langt. Det var lesing i 30 minutter, bingo, engelsk og dagbok. Amilia fikk i lekse å lage et naturkunstprosjekt. Årosstranda ble det helt naturlige sted å ta turen til da.

Vi la i vei til Årosstranda. Det var surt og kaldt, men vi hadde kledd oss godt.

Bestefar begynte, og Amilia fulgte på. Hun elsker enhjørninger, i alle fasonger.

Alle kunstverk må signeres, det visste hun.

Noen hadde vært der og laget kunstverk før oss.

Å være med vann er balsam for sjelen.

Vi tok turen langs strandstien, og der var jammen meg den lille havfruen også🧜🏻‍♀️

Vi traff Viba også, sikrere vårtegn finnes ikke. Selv om vi fant flere.

Amilia og bestefar fant mange skjell. Amilia lagde seg et smykke, og resten av skjellene fikk ansikter og fine farger, før de havnet i Amilias skolesekk. På i- paden la hun inn bilder og skrev om prosjektet sitt.

Egentlig skulle vi hatt henne til i dag, men mamma Lisa hadde bursdag i går, og skal ikke på jobb før i kveld. Så da kjørte vi henne hjem i går etter at mamma kom fra praksis. De skal kose seg sammen til mamma skal på jobb i kveld, da skal Amilia til den andre bestemora❤️

En nydelig dag ønskes deg, med eller uten naturkunstprosjekt😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s