Sjonglering av oppgaver👍

Forrige uke begynte vi å klargjøre underetasjen for salg. Vi ble ferdig med seks rom før vi hentet Amilia etter lunsj på onsdag. Torsdag ble vi ferdig med det siste soverommet, og fredag fikk vi gjort ferdig kjellerstuen. Nå gjenstår det bare noen småting inne, og ute, så er vi i mål. Et år med arbeidsleir har gjort susen. Forrige uke fikk vi en ny oppgave. Vi skulle supervise vårt yngste barnebarn gjennom lekseplanen. Dette har vi etterhvert mye praksis i, så det gikk fint. Bestefar og Amilia hadde samtale med lærer Vibekke, på google meet, både torsdag og fredag. Vi kom i mål med lekseplanen. Amilia er ganske så selvgående når hun vet hva hun skal gjøre.

Torsdag dro vi innom bokhandelen, og kjøpte litt morsomme bøker, siden hun skal lese en halv time hver dag. Vi ble introdusert til flere morsomme programmer av Amilia, lærer og lekseplanen, det gikk i å lage bok, lese og oversette engelsk, matte både på nettet, mattesnakk med bestefar, og vanlige mattebøker. Vi besteforeldre må bare henge med i svingen. Så var det bli med dans, og minst 17 minutter gym hver dag. Det har gått over all forventning å være hos bestemor og bestefar i fem dager på rad, to dager gjenstår. Pandora var også på overnatting fra fredag til søndag. Og de to jentene har det bare knallgøy sammen.

Vi driver og tømmer fryseren. Vi har spist juletorsk, hjemmelaget fiskegrateng, wok med svinekjøtt i strimler, helstekt entrecote og lammestek. Vi har laget brownies med og uten salt karamell. Bestefar har laget havregrøt med masse bær. Vi har spist frukt og godteri, og kost oss masse. Robert og Jhonny har kommet på middag både lørdag og søndag. Vi vasker hender inne, og bruker antibac når vi er ute. Vi holder avstand, men ellers går livet ganske normalt i Lilandsresidensen.

Vi har vært på tomta og ryddet, og drømt oss bort.

Jeg har fått lest ut to bøker som jeg begynte på i forrige uke.

Dette var en ny forfatter for meg, definitivt ikke feelgood, men for en spennende pageturner👏👏

Fagstoff og psykologi liker denne nerden. Denne boken var veldig informativ, skrevet i et språk alle kan forstå. Kan anbefales.

Vi har hatt knallvær den siste uken, de sier det blir det denne uken også. Vi har fått tid til å nyte det også. Per Svein fikk malt vinduskarmene i underetasjen to ganger denne uken. Vi rakk ikke det før høsten og regnet kom i fjor. Bilen er vasket både utvendig og innvendig. Loftet har fått en vask, og hovedetasjen er støvsugd. I grunnen er det bare velstand. Vi ser frem til ei ny uke med sol☀️

Jeg håper du får en super start på den nye uken🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s