Med juletorsk på menyen🐋

Vi er inne i prosjekt: spis opp det som ligger i fryseren. Dette er en gyllen anledning til å gjøre nettopp det. Vi holder oss jo for det meste i heimen. Per Svein hadde ordnet med altfor mye torsk til jul, så vi hadde altfor mye igjen. Den svære torsken fikk nå opptining i kaldt vann i badekaret, iført en søppelsekk. Der lå den og godgjorde seg resten av dagen.

Vi startet dagen med litt nedvask i underetasjen. Per Svein tok badet og jeg tok kjølerommet. Det ble en heller traumatisk opplevelse for far i huset, så han klagde sin nød i familiechatten😂😂

Jeg fikk også melding fra tannlegen om at tannlegetimen min var utsatt på ubestemt tid. Og det er helt greit for det var bare den årlige kontrollen, og den kan tas senere.

I går fikk jeg lest ut denne boken, som tar for seg en del av livets store spørsmål.

Den kan anbefales. Kunnskap kan man ikke få for mye av. Den kan kjøpes på mammutsalget.

I disse tider får man gjort mye man ellers ikke får gjort.

Disse skoene var modne for fyllinga, og de er satt klar for og kjøres på søpla. Jo mer vi får ryddet, sortert og kvittet oss med, desto bedre føler vi oss.

Vi dro også ut til Langenes i går, og der var også Herleik. I påvente av innflyting har han fått fylt opp garasjen.

Det føles jo unektelig litt hjemmekoselig det hele.

Det ble støpt grunnmurer til enda et hus med garasje i går.

Vi er blant de privilgerte som har tre snekkere i arbeid på huset. Kjøkkenveggen er kledd, halve veggen i stuedelen er kledd, og det jobbes med terassen. Vi har med andre ord ingenting å klage over.

Robert og ungene kom på delig torskemiddag. Pandora ringte i forkant for å høre om hun kunne låne badekaret. Selvfølgelig kunne hun det. Til dessert hadde ungene ikke mindre enn fire pinneis. Det er fint at de bidrar til tømming av fryseren.

Den nye naboen( har bodd her i fire år) har to gedigne tujatrær som han har lurt på hvordan han skulle bli kvitt. I går gikk han løs på dem, først med en enkel sag, og så med en øks. Jeg sa til Per Svein: du må finne frem noe bedre utstyr til ham, for dette går ikke. Per Svein gikk inn i garasjen å hentet motorsagen. Han hadde tenkt å gjøre det for ham. Naboen spurte om han ikke kunne få lov. Under kyndig veiledning fikk han gjøre det selv. Og for en glede han viste for å få lov å gjøre dette, og samtidig lære hvordan man gjør det. Han var like glad og opprømt som ungene blir på julaften, når de har fått den gaven de har ønsket seg mest av alt.

Det er utrolig hva folk kan få gjort nå som de holder seg mere hjemme. I dag skal vi hente Amilia å ha henne her noen dager. Mamma skal på jobb som sykepleier, og pappa sitter i selvpålagt karantene.

Med ønske om en super dag for deg og dine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s