Det strammer seg til.

I går var Per Svein hos legen for å fornye helsesertifikatet sitt. Det er noe som må gjøres annethvert år, uten godkjent helsesertifikat kommer du ikke ut i havet. Nå gjenstår det bare en fornyelse til før han går av med pensjon 62 år gammel. I går var vi i gang med oppgradering av huset igjen. Nå gjenstår underetasjen. Loftsetasjen og hovedetasjen er ferdig oppusset. Nå er det ikke så mye å pusse opp nede. Det handler mest om flikking, rydding og nedvask. Vi fikk tatt den minste boden, det minste soverommet, og gangen nede i går. Det kjennes ubeskrivelig deilig. Vi fortsetter i dag. Per Svein var i kontakt med eiendomsmegleren i går, vi satser på et møte neste uke. Vi er alle skjønt enige om at huset ikke skal legges ut for salg før koronakrisen er over.

Mens vi holdt på i går kom Kevin, John og Toves sønn, innom med sjokoladekake til reserveforeldrene. Han er baker, og ansatt hos Edgars Bakeri, men som følge av krisen er han nå permitert. Allikevel husker han på oss, og med et stort smil kom han innom på en liten prat i går. Det vanket ingen klemmer i går, og vi satt et stykke fra hverandre, men sånn er det nå for tiden.

Kristoffer og Synne er i frivillig karantene. De har ikke feber, men har en rekke symptomer på at alt ikke er bra. I går skulle Per Svein og jeg gjøre noen ærend i Sørlandsparken og tilbød oss å handle inn mat,og sette den utenfor døren. De sendte oss handleliste på messanger. Vi tok turen til coop extra og bunkret inn.

Med oss i bilen har vi antibac( rester fra vi var på Cuba i 2009) og engangshansker. Det har vi aldri hatt før. Akkurat nå et det viktig at vi ikke blir syke, eller smitter noen andre i familien. Så vi tar noen ekstra forhåndsregler nå. Vi driver lite med antibac, vi er mest opptatt av håndvask og avstand.

Med bilen full av mat dro vi til byen. Nå klarer de seg noen dager til.

Jeg fikk kjøpt meg nye fargerike joggesko i går, og ser frem til mange deilige turer på dem.

Daniel var innom en tur. Som tillitsvalgt hadde han vært i møte med sjefen. Det er omsetningssvikt over hele landet, og nå blir folk permitert. Bemanningen blir satt på minimum, og stasjonen nattestenger. Det er drastiske tiltak som iverksettes nå. Daniel og Benedicte er blant de heldige som har jobb fortsatt. Da er det viktig at de holder seg friske. Han kom rett før middagen var ferdig, så det ble både middag, og resten av middagen med hjem etterpå. Det kalles vinn- vinn situasjoner. Vi holder på å spise tom frysen, og det kommer til å ta sin tid. I dag har vi invitert Robert og ungene på torskemiddag.

Vi hadde en tur ut til tomta i går, og der jobbes det fortsatt. Kjøkkenveggen kles i grått, og verandaen skal på plass. Vi gleder oss over å se at de er på jobb.

Med ønske om en god dag til deg🌸☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s