Pappavikarer.

I disse tider er det viktig å ta vare på familie og venner. Det gjelder å følge med, og være på tilbudssiden der man kan. Kristoffer og Synne har vært inne i en selvpålagt karantene i flere dager. Vi har ikke hatt fysisk kontakt med Kristoffer på over tre uker, men har daglig kontakt i familiechatten. Amilia har vært hos mamma Lisa en uke nå. Kristoffer og Lisa har en deling på 40/60 % hver. Lisa er sykepleier student med særskilt viktig oppdrag i disse krisetider. Hun får derfor innvilget barnepass av kommunen mandag og tirsdag. Kristoffer skal overta fra onsdag, og han får ikke barnepass.

I dag tar Kristoffer og Synne kontakt med legen for å høre om de kan testes, uansett går de inn i fullstendig isolasjon nå. Vi har gitt beskjed om at vi kan ha Amilia Kristoffers uke. Vi henter henne derfor hos mamma på Campus, onsdag klokken 13.00, mamma skal i praksis fra klokken 14.00. Vi har ingen gamle i risikosonen i vår familie. Her er det Per Svein og jeg som er gamlingene. I en alder av 55 og 58 føler vi oss ikke særlig gamle, enda.

Vi skal pusse opp og klargjøre underetasjen for hussalg denne uken. Det er ikke noe problem å ha Amila her samtidig. Hun er straks åtte år og veldig selvhjulpen. Vi har heller ikke noe problem med å følge opp skolearbeid. Vi kjørte flete uker med hjemmeundervisning i Lilandsresidensen da det eldste barnebarnet vårt ble utsatt for vold i skolen, det forrige skoleåret. Det vi vet er at denne krisen vil gå over forholdsvis fort. Vi ser at nordmenn i Shanghai forteller at de nå nærmest er tilbake til normalen. Det kommer ikke til å vare i all verdens med tid, og denne dugnaden er det viktig å ta del i.

Vi har tilbudt oss å bunkre for Kristoffer og Synne i dag. Vi skal likevel ut i noen ærend i Sørlandsparken senere i dag. Gårsdagen som var full av regn og vind tilbrakte vi her i heimen. Det er godt å være inne når det høljeregner og blåser fantekjerringer ute. Her på Sørlandet meldes det om sol hele uken. Jeg kan ikke huske sist det skjedde. Så det skal vi også nyte. Det har vi tid til i disse dager. Med ønske om en fin dag til deg som leser🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s