Bygging i koronatid🏠

I gÄr fikk vi mail fra vÄr byggeleder om at vi ikke mÄtte oppholde oss pÄ tomta mens hÄndverkerne er der, pÄ grunn av de nye tiltakene regjeringen har iverksatt. Det er jo ikke noe problem for oss. Vi har vÊrt der ute pÄ dagtid innimellom tidligere. Som oftest kjÞrer vi bare forbi, og tar bilder. NÄr vi har snakket med snekkerne har vi holdt den nÞdvendige avstand for Ä unngÄ eventuell smitte begge veier. Derfor ryddet vi tomta ved inngangspartiet torsdag. Da var snekkerne opptatt med pilarer og forsterkninger til terassen, pÄ sjÞsiden. Vi hadde bare en liten samtale med en av snekkerne, i behÞrig avstand. Tomta er heldigvis stor.

Etter flere timer med kraning torsdag kom dette pÄ plass. Vi var ute og sjekket etter arbeidstid. Vi hadde avtalt med snekker torsdag at vi kom og ryddet pÄ sjÞsiden etter de var gÄtt pÄ fredag. SÄ vi hadde allerede innfÞrt de tiltakene som byggleder sendte oss i gÄr. Vi Þnsker heller ikke Ä gÄ i veien for snekkernes arbeid. Til nÄ har vi vÊrt friske, og ikke hatt symptomer pÄ noe som helst, vi Þnsker verken Ä smitte eller Ä bli smittet. Det unngÄr man ved enkle forhÄndsregler som hÄndvask, avstand, og nysing og hosting i papirlommetÞrkle eller i albu. Som det ogsÄ gjÞr ellers i livet, og som har vÊrt regelen for Ä unngÄ smitte i alle Är.

Da vi kom for Ă„ rydde, i gĂ„r, hadde snekkerne fĂ„tt opp mer kledning. Sjekk spikerslagene, for dette blir knallfint. Vi ha fĂ„tt kjĂžrt bort to svĂŠre lass pĂ„ fyllinga denne uken. Et pĂ„ torsdag og et i gĂ„r. NĂ„ kjenner alle oss nĂ„r vi kommer pĂ„ gjenvinninga. De stĂ„r ved siden av og kommenterer at dette er skikkelig bra sortering, og sĂ„ lar de oss vĂŠre i fred. Det gĂ„r i hundre og nitti Ă„ fĂ„ tĂžmt en henger, vi vet hvor alt skal og sorterer pĂ„ stedet. Det er godt de holder avstand ogsĂ„ pĂ„ grunn av smittefare, men de stĂ„r ogsĂ„ i veien om de kommer for nĂŠr 😂😂Vi fĂžrer miljĂžregnskap, og da vi hentet kvitteringen i bua, i gĂ„r, sa hun: Det er store lass, men det gĂ„r unna med dere, dere er flinke. Det mĂ„ vĂŠre deilig Ă„ bli kvitt alt dette? Å ja, det er kjempedeilig Ă„ bli kvitt alt.

I mailen fra Vibekke sto det og at ting kunne ta lenger tid fremover fordi noen av snekkerne har barn. Vi er godt forberdt pĂ„ det. Desto gĂžyere var det Ă„ komme pĂ„ tomta i gĂ„r Ă„ se at det hadde vĂŠrt noen derđŸ€—

Med Ăžnske om en super lĂžrdag. Her skinner solen☀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s