Bygging i koronatid🏠

I går fikk vi mail fra vår byggeleder om at vi ikke måtte oppholde oss på tomta mens håndverkerne er der, på grunn av de nye tiltakene regjeringen har iverksatt. Det er jo ikke noe problem for oss. Vi har vært der ute på dagtid innimellom tidligere. Som oftest kjører vi bare forbi, og tar bilder. Når vi har snakket med snekkerne har vi holdt den nødvendige avstand for å unngå eventuell smitte begge veier. Derfor ryddet vi tomta ved inngangspartiet torsdag. Da var snekkerne opptatt med pilarer og forsterkninger til terassen, på sjøsiden. Vi hadde bare en liten samtale med en av snekkerne, i behørig avstand. Tomta er heldigvis stor.

Etter flere timer med kraning torsdag kom dette på plass. Vi var ute og sjekket etter arbeidstid. Vi hadde avtalt med snekker torsdag at vi kom og ryddet på sjøsiden etter de var gått på fredag. Så vi hadde allerede innført de tiltakene som byggleder sendte oss i går. Vi ønsker heller ikke å gå i veien for snekkernes arbeid. Til nå har vi vært friske, og ikke hatt symptomer på noe som helst, vi ønsker verken å smitte eller å bli smittet. Det unngår man ved enkle forhåndsregler som håndvask, avstand, og nysing og hosting i papirlommetørkle eller i albu. Som det også gjør ellers i livet, og som har vært regelen for å unngå smitte i alle år.

Da vi kom for å rydde, i går, hadde snekkerne fått opp mer kledning. Sjekk spikerslagene, for dette blir knallfint. Vi ha fått kjørt bort to svære lass på fyllinga denne uken. Et på torsdag og et i går. Nå kjenner alle oss når vi kommer på gjenvinninga. De står ved siden av og kommenterer at dette er skikkelig bra sortering, og så lar de oss være i fred. Det går i hundre og nitti å få tømt en henger, vi vet hvor alt skal og sorterer på stedet. Det er godt de holder avstand også på grunn av smittefare, men de står også i veien om de kommer for nær 😂😂Vi fører miljøregnskap, og da vi hentet kvitteringen i bua, i går, sa hun: Det er store lass, men det går unna med dere, dere er flinke. Det må være deilig å bli kvitt alt dette? Å ja, det er kjempedeilig å bli kvitt alt.

I mailen fra Vibekke sto det og at ting kunne ta lenger tid fremover fordi noen av snekkerne har barn. Vi er godt forberdt på det. Desto gøyere var det å komme på tomta i går å se at det hadde vært noen der🤗

Med ønske om en super lørdag. Her skinner solen☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s