Livet pĂ„ ranchen anno 2020🏠

Det er en stund siden jeg har skrevet noe om Daniel og Benedicte. De lever travle liv med studier og jobb. Begge er godt i gang med sine bacheloroppgaver som henholdsvis bioingeniÞr og sivilÞkonom. Benedicte har sammen med en medstudent vÊrt pÄ et dyrehospital i Moss. Der har de vÊrt pÄ labratoriet og tatt ulike prÞver som de sammenligner i sin oppgave. Akkurat nÄ er hun i praksis pÄ sykehuset, og stortrives. Hun jobber annenhver helg pÄ delien, sammen med Daniel. Hver fjerde helg er hun stikkehjelp( blodprÞver) pÄ sykehuset. Det begynte hun med i hÞst. Hun har fÄtt sommerjobb pÄ sykehuset, og er ferdig med utdannelsen til sommeren.

Daniel har to Ă„r igjen med studier til sommeren. Han jobber ogsĂ„ pĂ„ delien annenhver helg og en dag i uken fast, pĂ„ delien, men det blir ofte mer pĂ„ grunn av sykefravĂŠr. Han er ogsĂ„ verneombud pĂ„ jobben, og var nylig to dager i Oslo pĂ„ kurs. Han skriver nĂ„ pĂ„ en bacheloroppgave om kunstig intelligens, sammen med en medstudent. De har mye Ă„ stĂ„ i med, men litt moro blir det ogsĂ„. I januar kom drĂžmmesofaen pĂ„ salg, redusert med 40%. Da slo de til. I forgĂ„rs kom den, og Robert og Daniel dro til SĂžrlandsparken for Ă„ hente den. Resultatet ble delt med hele storfamilien, og vi gleder oss sammen med dem. Det ble kjempefintđŸ€—

Poden er i alle fall kjempefornĂžyd, med god grunn. Kanskje du ogsĂ„ blir inspirert, jeg blir det i alle fallđŸ€—Nydelig onsdag Ăžnskes deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s