Livet på ranchen anno 2020🏠

Det er en stund siden jeg har skrevet noe om Daniel og Benedicte. De lever travle liv med studier og jobb. Begge er godt i gang med sine bacheloroppgaver som henholdsvis bioingeniør og siviløkonom. Benedicte har sammen med en medstudent vært på et dyrehospital i Moss. Der har de vært på labratoriet og tatt ulike prøver som de sammenligner i sin oppgave. Akkurat nå er hun i praksis på sykehuset, og stortrives. Hun jobber annenhver helg på delien, sammen med Daniel. Hver fjerde helg er hun stikkehjelp( blodprøver) på sykehuset. Det begynte hun med i høst. Hun har fått sommerjobb på sykehuset, og er ferdig med utdannelsen til sommeren.

Daniel har to år igjen med studier til sommeren. Han jobber også på delien annenhver helg og en dag i uken fast, på delien, men det blir ofte mer på grunn av sykefravær. Han er også verneombud på jobben, og var nylig to dager i Oslo på kurs. Han skriver nå på en bacheloroppgave om kunstig intelligens, sammen med en medstudent. De har mye å stå i med, men litt moro blir det også. I januar kom drømmesofaen på salg, redusert med 40%. Da slo de til. I forgårs kom den, og Robert og Daniel dro til Sørlandsparken for å hente den. Resultatet ble delt med hele storfamilien, og vi gleder oss sammen med dem. Det ble kjempefint🤗

Poden er i alle fall kjempefornøyd, med god grunn. Kanskje du også blir inspirert, jeg blir det i alle fall🤗Nydelig onsdag ønskes deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s