Ryddedag i solskinn☀️

I går gikk turen til tomta for å rydde. Jeg legger alt i store hauger så det blir lettere når vi skal hive det på henger, å frakte det bort. Normalt jobber snekkerne korte dager på fredag, og lengre dager resten av uken. I går da jeg kom var de fortsatt der. De holdt på å rydde verktøy og avslutte jobben. Jeg spurte når taktekker kom, og fikk til svar at han kom på mandag. Han var i Barcelona på fagseminar, disse flotte dagene her ved Palmekysten. Snekkerne måtte defor legge på en pressening på det tørre taket, for i morgen skal det regne noe veldig på Langenes. Vi vil ha tørt tak når taktekkeren kommer.

Den skakke veggen kommer til å få ønsket effekt. Snekkerne holder på å kle huset, men høyden, vinden, været, og alle vinklene gjør at det tar lenger tid enn det vanligvis gjør å kle et hus. De håper å ha kledd det meste i løpet av neste uke. De kan ikke bli ferdig før terassen kommer på plass. Pilarene til den skal opp torsdag. Så det kommer seg.

Det var bare koselig å rydde i går. Været var fantastisk. Snekker Mathias sa det så treffende; det er fantastisk å jobbe her på slike dager, jeg hadde ikke behøvd betaling en gang. Du må jo ha noe å leve av sa jeg, men det er fantastisk å pusle rundt her i dette været. Dette er den beste tiden på året, sa han. Det var som jeg skulle sagt det selv. Da har vi så mye fint i vente, vår, sommer og høst, før vi ramler ned igjen. Ja, sa han, og så begynner det på igjen. Nemlig🤗

Nå ligger alt stablet i hauger, i utkanten av tomta, i påvente av at han som kjører med henger kommer hjem. En nydelig lørdag ønskes deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s