I grevens tid🏠

I går da jeg hadde vært hos frisøren min, på Langenes, fant jeg ut at jeg skulle stikke bortom tomta. Prydveggen skulle opp denne uken, men jeg visste ikke når. Da jeg kom til det punktet hvor huset kan sees, gjorde hjertet et hopp. For der så jeg en kran løfte prydveggen på plass. Det var bare å få fart på bena å komme seg bort.

Det hele begynte med den veggen. Vi så den på en hytte i skjærgården. Hytta hadde riktignok bare en etasje, men. Vi lurte på om Hilde, som skulle tegne huset, kunne lage noe sånn? Det kunne hun. Problemet skulle vise seg å få til en vegg som ikke skulle forsvinne med vestavinden. Det ble lagt mange planer og det lom mange ideer opp, før man havnet på en man kunne bruke.

Jeg lurte på om Vibekke var der, hun er vår byggeleder. Joda hun sto der og tok bilder, som hun sendte Hilde, tegneren vår, mens det hele pågikk. Jeg snek meg opp bak henne. Nå hadde jeg flaks sa jeg. Jeg klarte ikke holde meg på kontoret, sa hun. Jeg måtte se dette, jeg synes også dette er kjempegøy. Dette er det mest spesielle huset vi holder på med på Hellvik hus akkurat nå, sa hun. Hun fortalte om alle utfordringene det hadde vært med den veggen, og alle diskusjonene de hadde hatt, for å komme i mål. Neste utfordring er verandaen. Der skal det inn tre glassvinduer i gulvet, for å gi lys til soverommene nede. To i huset og et i leiligheten. Hvert av vinduene veier 450 kilo, og to av den skal hvile på samme pilar. Det må inn mer limtre under for at dette skal gå. Vi får se hvordan det blir når den tid kommer. Nå gleder vi oss over at signaturen er kommet på plass.

En super dag ønskes deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s