Den aller første vårmåneden🤗

Jeg har gledet meg veldig til denne måneden, våren er min tid. Lyset kommer tilbake og dagene blir lengre. For to år siden hadde vi sibirkulde på denne tiden, den varte i mange uker. I år har vi hatt den mideste vinteren jeg kan huske. For oss som bygger hus, har det vært helt fantastisk. I forrige uke kom kong vinter på besøk, bare for å markere at det er han som er sjefen, enn så lenge.

Vi har satt nedbørsrekord denne vinteren, og jeg har takket høyere makter for at det ikke kom som snø. Den kom ferdig skoffet. Denne helgen har alt det hvite regnet bort, varmegradene er tilbake, og våren er i gang igjen. Jeg gleder meg over at mørketiden snart må gi tapt. Vårjevndøgn og sommertid kommer i den aller først vårmåneden. Våren er min beste tid. Med ønske om en god dag til deg og dine🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s