Murerne har vært innom🏠

Vi har ventet på murerne en stund, enn så lenge har snekkerne tettet til rundt vinduene ute, og begynt å kle huset. På tirsdag kom murerne og laget forskalinger til trapp,og forsterkninger til prydvegg og terasse. I går ble det støpt.

Neste uke blir derfor en spennende uke, for nå kan prydveggen komme på plass. Taktekker og blikkenslager kan få gjort seg ferdig. Vi ligger etter skjema nå, men håper vi kan ta det inn igjen.

Vi er veldig fornøyd med den sorte og grå kledningen fra Møre Royal. Det meste av huset skal kles i svart, men frontene på stuen og soverommet vårt skal kles i grått. Jeg kaller de to delene for utstikkere, men bror Herleik kaller dem for karnapper😂😂 Vi håper de kommer langt med kledningen neste uke og at vi da kan komme i gang med verandaen👍

Det skjer mye i feltet nå, enda en tomt begynner å gjøres klar. Den tomten vi solgte er gjort klar for grunnmur. Herleik har begynt på arbeid ute, men ble stoppet av sneen. Han som skal gjøre jobben er tilbake på mandag, da har sneen reist igjen.

Huset til den naboen vi har nå, og som vi får på Langenes, er snart ferdig kledd.

Huset ved siden av det igjen er snart ferdig, og innflyttingsklart. Ved siden av det igjen, reises det nå en grunnmur. Vi satser på et trivelig nabolag, igjen🤗

Omgivelsene er det i alle fall ingenting å si på. En nydelig lørdag ønskes deg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s