Klinkevalg🏠

Klinkevalg er unnagjort. Det ble gjort i forrige uke. Vi var pÄ Norfloor fÞrste gang uken fÞr. Da gikk vi rundt alene og kikket, og trodde vi muligens hadde bestemt oss. Det hadde vi ikke. Da vi stakk innom i forrige uke traff vi Terje Eftestad fra SÞgne. Han skulle hjelpe oss Ä ta en gjennomgang, for det var her vi skulle levere inn bestillingen, og ikke til murer, slik vi trodde.

Vi er veldig opptatt av at man ikke skal se skitten sĂ„ lett, og at det er lett Ă„ vaske. Vi ble vist klinker vi ikke sĂ„ forrige gang vi var der, og vi fikk faglig og kyndig veiledning. Vi tok rom for rom, og plutselig var vi i mĂ„l. Det er kun gulvene som skal ha klinker. Vi skal ha baderomsplater pĂ„ veggene i vĂ„trommene. Der har vi valgt fire ulike typer. Klinkene vi valgte var i ulike typer grĂ„, og tre ulike fuger som ikke blir grĂ„ og stygge. I leiligheten ble det valgt samme type i gang og bad. Vi er veldig fornĂžyd med valgene vi har gjort, og skikkelig fornĂžyd med servicen. Det ga vi ogsĂ„ beskjed om. Avtalen er nĂ„ inngĂ„tt, og vi kan sjekke av en ting til pĂ„ «todolisten». Flisene vi har valgt er italienske, noe som kler et hus med navnet Casa Amore Langenes. Vi kommer tilbake med mer klink nĂ„r tiden er inne for fliselegging.

Med dette flotte bildet i flis, Ăžnskes alle en nydelig fredag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s