Kong vinter innom på snarvisitt❄️

Kong vinter har tatt turen til Palmekysten på snarvisitt. Allerede i morgen kommer varmegradene tilbake, og i helgen kommer alt til å regne bort. Selv er jeg ikke så glad i vinter, kulde og glatte veier. Jeg trives best når det ikke er kaldt, når jeg ikke må pakke meg inn i lag på lag med klær, og jeg trives best på bare veier, med lette sko. På bilder derimot er det vakkert. Solen var fremme i går, og da kommer det gode humøret frem uansett. Jeg traff ei dame som også gikk tur, i går. Jeg traff henne to ganger. Siste gangen sa hun, du er et eneste stort smil i dag du. Det må være sola svarte jeg, og så lo vi.

Jeg tok turen til Høllen, eller en Høllesleng som vi kaller det.

Vinter og vår side om side, og jeg vet at våren kommer til å vinne☘️

Høllesanden forbereder seg på sommergjester, St. Hans og grilling.

Våren griper om seg i naboens hekk, selv om det ligger litt vinter på toppen.

I nypebusken var det tre årstider i går. Nyper fra i høst, sne fra vinteren, og vårens grønne blader. Det fine været i går ga oss en nydelig blåtime om kvelden. Måtte dagen din bli fin, uansett årstid☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s