Kristoffer har bursdag🎂🎁

I dag fyller Kristoffer 32 år. Han er hele familiens filosof, bokorm, tenketank, med hodet og tanker langt inn i fremtiden. Han er grundig, og fordyper seg i alt av interesse, og det er mye. Han leser og lærer hele tiden. Han er også opptatt av identitet, og graver nå dypt for å finne sin samiske arv. Han har alltid mange baller i luften. Og han er modig, han tør å stå opp for det han tror, og taler høyt om egen og andres sak. Han er ikke redd for å bruke stemmen sin. Han hater urettferdighet. Han har reist mye rundt i verden, og deltatt på seminarer og eventer. Han har til og med holdt tale for FN, i deres lokaler.

Han griper de muligheter han får, uansett hvor nervepirrende de måtte være.

Han er en god pappa for Amilia, han tar følelsene hennes på alvor, han støtter og heier på henne. Han tar henne med inn i sin tekniske verden, sin spillverden, dataverden, og han lærer henne spåk. Hun har definitivt arvet pappas språkøre. Han tar henne med inn i bøkenes verden, i Harry Potters univers, sience fiction, og politikk. Hun får være med på alt. Hun har vært med i demonstrasjonstog siden hun satt i vogn. Hun har hjertet på rett sted, og hun er ikke redd for å si i fra, og hun elsker pappaen sin, også når han er distre og ikke følger helt med.

Dagen skal han feire sammen med Synne. De skal ha en helaften på byen. Team Liland håper de får en super aften sammen, og feirer både Kristoffer og hverandre. Vi er superglad i deg og vil gratulere deg en hel masse med dagen. Have fun❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s