Godkjent👍🏃‍♀️👏

Amilia er på overnatting hos bestefar og bestemor. Pappa Kristoffer, spurte om ikke vi kunne ta med Amilia ut å se på huset. Hun har ikke vært der siden sensommeren. Hun er byjente ,og går på skole i K-byen, så da er hun ikke så ofte i Søgne lenger. I går etter cafeen tok vi turen ut til Langenes.

Hun var veldig fornøyd, spesielt siden det var så god plass å løpe på🏃‍♀️Vi hadde aldri tenkt over det, men det er jo en bonus at hun liker det.

Det hun likte veldig godt sa hun, var at det var så nærme havet. Den delen liker vi også veldig godt. Vi var også en tur oppom og hilste på Herleik, grandonkel, eller gammelonkel, som vi sier😂😂Anna og et vennepar var der også. De skulle vaske, få på plass den nye sengen, og sette opp en garderobe på soverommet. Etterpå skulle de ned å kikke på huset vårt, om det var ok. Det var det🤗

Med ønske om at du får en riktig god søndag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s