Merkedag☀️

I går våknet vi til denne fantastiske soloppgangen. Da jeg gikk gjennom minneme her på facebook, dukket det opp mange flotte, som disse tre.

Mine tre skatter, selve bonusen i livet😍

Det dukket også opp et annet minne, et minne som har gravd seg dypt inn i sjela.

I går var det syv år siden dommen falt i Roberts sak. Dagen står seg fortsatt, om enn i et uvirkelighetens lys. Jeg kan enda kjenne nervene som lå utenfor kroppen. Min mor pleide av og til å si: at nå går jeg snart ut av mitt gode skinn. Det var slik det kjentes, helt uutholdelig var det, før alt eksploderte i en uvirkelig glede. Etter det har team Liland med sønn jobbet knallhard for å komme dit vi er i dag.

Familien vår deler en del viktige merkedager med kongefamilien. 4.juli 1994 kom Daniel til verden, på dronningens bursdag. 25 august 2001, giftet Mette Marit seg med kronprinsen, på Roberts gebursdag. Da Robert konfirmerte seg, borgerlig, våren 2004, gjorde han det i samme gruppe som Mette Marits niese. Ledelsen i humanetisk forbund bestemte da at hun skulle sitte i første rekke, og de kongelige skulle sitte på første rad i teateret. Lederene i gruppen mente dette ble feil. Alle ungdommene hadde lyst til å sitte i fremste rekke, ingen skulle forfordeles. Det ble foretatt loddtrekning. Robert havnet i første rekke, mens niesen til kronprinsparet satt i tredje, og siste rekke. Robert hadde derfor panoramautsikt ned på kronprinsparet. Dette var midt i den verste mobbeperioden på Tinntjønn, så det ble et artig minne, i en vond og vanskelig tid. Dommen i Lilandssaken, Roberts sak, falt altså på kongens bursdag. Ikke verst med full seier på kongens dag. Vi fikk ikke med oss at dommen falt på kongens bursdag, før mange år etterpå, for vi hadde andre og viktigere ting på programmet denne dagen i 2013.

Syv år har gått, med målrettet, knallhardt arbeid, befinner vi oss nå på et helt annet, og langt bedre sted i livet, men det har kostet mye, mer enn vi klarer å ta innover oss enda. Det finnes ingen quickfix i disse sakene. Med tålmodighet og hardt arbeid kan livet bli godt igjen. Om enn svært annerledes. Det gjelder å se mulighetene, å ha fokus der, og ikke på begrensningene. Da kan livet bli godt igjen.

I går dro Robert og ungene på vinterferie til Hovden, sammen med andre familier fra distriktet. Og rapportene vi får derfra er at de koser seg glugg. Håper du også får en koselig dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s