Våren banker på🤗

Det er ingen tvil om at våren banker på nå, og den kommer tidlig i år. Pollenvarslet er godt i gang allerede. Det merker heldigvis ikke jeg noe til. På ranchen har de begynt forberedelsene til drivhuslivet.

Det passer godt at jeg akkurat har lest en fagbok om solskinnpsykologi, en bok som vil passe for folk flest☀️

Boken er lettlest og anbefales☀️

I går var det skikkelig sol her på Sørlandet, og jeg benyttet sjansen til å gå en tur. Det har blitt altfor lite av det i det siste. Trimmen har bestått i oppussing og nedvask. Nå har vi pause fra den slags, og da er det bare ut å gå igjen. I går var det på tide med en Høllesleng, kjente jeg. Høllen er det stedet våren først kommer. Det er også det siste stedet sommeren forlater.

I går startet våren allerede i hekken til naboen. Jeg kan ikke huske at den noengang har vært grønn så tidlig.

Ekstremværet Dennis hadde etterlatt seg tydelige spor langs strandstien.

Det var alldeles nydelig i Høllen i går💙

Det er ingen tvil om at våren er kommet til Høllen. På Bunnpris traff jeg Tove, som i går hadde hatt samme ide som meg. Vi gikk sammen hjem, og skravla gikk som bare det. I går dro Per Svein opp på hytta for å sjekke den, og kjenne på roen på fjellet. Jeg er ikke så glad i snø og kulde. Jeg synes snø gjør seg best på postkort. Jeg møter helst våren ved havet😍

Selv om det bare er en overnatting skal det litt utstyr til. De melder nedbør og vind på fjellet i dag, men i går var det kjempefint.

Foto Per Svein Liland.

Det regner og blåser på Sørlandet i dag, vi får gjøre det beste ut av det. En nydelig dag ønskes deg, uansett vær og føreforhold.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s