Lampefeber🧿

Vi har løpt rundt og lett etter lamper i månedsvis nå. Noen har vi kjøpt selv , mens andre har vi overlatt til elektrikeren å ordne opp i. Det som skulle vise seg å bli en utfordring var å finne de perfekte lampene til spisestuen og stuen. Lampene skulle ikke stjele utsikten, selv om de måtte ha en viss størrelse for å matche høyden i taket, og størrelsen på rommet. Elektrikeren trøstet oss med at dette ikke hastet. Vi hadde mer en nok spotter til å klare oss en stund. Vi måtte heller ta den tiden det tok, å finne noen vi virkelig likte.

I forrige uke fant vi noen som matchet perfekt det vi hadde tenkt oss. Mesterlys, i avenyen, hadde akkurat fått inn noen håndlagde, gjennomfargede lamper, fra Sverige. Den hadde de i tre ulike størrelser. Vi ble forsikret om at de skulle ha modellen lenge, før vi dro hjem i tenkeboksen. I går dro vi tilbake, og kjøpte to i den mellomste størrelsen, til å ha over spisestuebordet. Og en av de største til å ha over sofabordet. Disse vil passe perfekt til den midnattsblå kjøkkeninnredningen og de sorte benkeplatene. Vi valgte sort oppheng for å matche fargen på benkeplatene. Bildene lyver litt for lampene er finere i virkeligheten.

Vi er veldig glad for å krysse av enda en ting på vår to do liste. I dag er det solskinn, og mor skal ut på tur, og far skal opp i snøen på hytta, for å sjekke den, og for lese en god bok📚

Håper du får en nydelig onsdag, med eller uten vinterferie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s