Lampefeber🧿

Vi har lÞpt rundt og lett etter lamper i mÄnedsvis nÄ. Noen har vi kjÞpt selv , mens andre har vi overlatt til elektrikeren Ä ordne opp i. Det som skulle vise seg Ä bli en utfordring var Ä finne de perfekte lampene til spisestuen og stuen. Lampene skulle ikke stjele utsikten, selv om de mÄtte ha en viss stÞrrelse for Ä matche hÞyden i taket, og stÞrrelsen pÄ rommet. Elektrikeren trÞstet oss med at dette ikke hastet. Vi hadde mer en nok spotter til Ä klare oss en stund. Vi mÄtte heller ta den tiden det tok, Ä finne noen vi virkelig likte.

I forrige uke fant vi noen som matchet perfekt det vi hadde tenkt oss. Mesterlys, i avenyen, hadde akkurat fÄtt inn noen hÄndlagde, gjennomfargede lamper, fra Sverige. Den hadde de i tre ulike stÞrrelser. Vi ble forsikret om at de skulle ha modellen lenge, fÞr vi dro hjem i tenkeboksen. I gÄr dro vi tilbake, og kjÞpte to i den mellomste stÞrrelsen, til Ä ha over spisestuebordet. Og en av de stÞrste til Ä ha over sofabordet. Disse vil passe perfekt til den midnattsblÄ kjÞkkeninnredningen og de sorte benkeplatene. Vi valgte sort oppheng for Ä matche fargen pÄ benkeplatene. Bildene lyver litt for lampene er finere i virkeligheten.

Vi er veldig glad for Ă„ krysse av enda en ting pĂ„ vĂ„r to do liste. I dag er det solskinn, og mor skal ut pĂ„ tur, og far skal opp i snĂžen pĂ„ hytta, for Ă„ sjekke den, og for lese en god bok📚

HÄper du fÄr en nydelig onsdag, med eller uten vinterferie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s