Båtplasser og takrenner🏠

Det skjer mye i livet vårt for tiden. Vi bygger nytt hus, og pusser opp huset vårt innvendig samtidig. Det betyr at vi løper fra det ene til det andre. Derfor har vi laget en strategiplan for å komme i mål med alt. I går ble vi ferdig med oppussingen av gangen. Det betyr at vi ligger foran skjema. Vi begynner derfor på nedvask og flikking på kjøkkenet i dag. Da mangler bare stuen neste uke, da er vi i mål med hovedetasjen. Da gjenstår underetasjen neste gang Per Svein kommer hjem.

I går var vi og kikket på verandarekkverket som skal til terassen i hovedetasjen på huset. Vi skal ha glassrekkverk. Ingen utsikt skal få gå til spille her. I dag skal vi møte han som skal lage rekkverket, vi møtes på tomta. Vi dro også en tur innom Corona i går. Det er sånn man kan gjøre mens maling tørker. Der kikket vi på tapeter, men fant ingen umiddelbart. Vi drar ned igjen en dag vi har bedre tid. Da kan vi ta et par timer med alle permene der å se om vi kan finne noe. Vi kikket også litt på solskjerming, siden vi først var der.

Vi var innom Nordfloor forrige uke og kikket på klinker. Vi har en plan, for å si det sånn. Vi har innrapportert fargevalg på vegger til maler. Det er Mal i Sør som har påtatt seg malerarbeidet. Det er et lokalt firma. Vi har lenge lett etter lamper som vi skal ha over spisestuebordet. På mandag fant vi noen, som var helt nye på markedet. Vi har ikke kjøpt enda, men vi kommer til å gjøre det. De var dødskule, og passer helt perfekt i det nye huset.

I går kom igangsettingstillatelsen til å bygge båthavn og båtplasser. Det er jo bare helt perfekt👏👏

Vi fikk også takrennene på plass i det nye huset.

I dag fortsetter de med taket.

Innimellom alt dette har vi deilige friminutt. For meg var det jentekveld i byen med bra damer, i går. Vi spiste deilig flyndremiddag på Cafe Rasmus. Der hadde ikke jeg vært før, men jeg kommer igjen. For noen fantastiske smaker❤️

God onsdag ønskes deg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s