BĂ„tplasser og takrenner🏠

Det skjer mye i livet vÄrt for tiden. Vi bygger nytt hus, og pusser opp huset vÄrt innvendig samtidig. Det betyr at vi lÞper fra det ene til det andre. Derfor har vi laget en strategiplan for Ä komme i mÄl med alt. I gÄr ble vi ferdig med oppussingen av gangen. Det betyr at vi ligger foran skjema. Vi begynner derfor pÄ nedvask og flikking pÄ kjÞkkenet i dag. Da mangler bare stuen neste uke, da er vi i mÄl med hovedetasjen. Da gjenstÄr underetasjen neste gang Per Svein kommer hjem.

I gÄr var vi og kikket pÄ verandarekkverket som skal til terassen i hovedetasjen pÄ huset. Vi skal ha glassrekkverk. Ingen utsikt skal fÄ gÄ til spille her. I dag skal vi mÞte han som skal lage rekkverket, vi mÞtes pÄ tomta. Vi dro ogsÄ en tur innom Corona i gÄr. Det er sÄnn man kan gjÞre mens maling tÞrker. Der kikket vi pÄ tapeter, men fant ingen umiddelbart. Vi drar ned igjen en dag vi har bedre tid. Da kan vi ta et par timer med alle permene der Ä se om vi kan finne noe. Vi kikket ogsÄ litt pÄ solskjerming, siden vi fÞrst var der.

Vi var innom Nordfloor forrige uke og kikket pÄ klinker. Vi har en plan, for Ä si det sÄnn. Vi har innrapportert fargevalg pÄ vegger til maler. Det er Mal i SÞr som har pÄtatt seg malerarbeidet. Det er et lokalt firma. Vi har lenge lett etter lamper som vi skal ha over spisestuebordet. PÄ mandag fant vi noen, som var helt nye pÄ markedet. Vi har ikke kjÞpt enda, men vi kommer til Ä gjÞre det. De var dÞdskule, og passer helt perfekt i det nye huset.

I gĂ„r kom igangsettingstillatelsen til Ă„ bygge bĂ„thavn og bĂ„tplasser. Det er jo bare helt perfekt👏👏

Vi fikk ogsÄ takrennene pÄ plass i det nye huset.

I dag fortsetter de med taket.

Innimellom alt dette har vi deilige friminutt. For meg var det jentekveld i byen med bra damer, i gĂ„r. Vi spiste deilig flyndremiddag pĂ„ Cafe Rasmus. Der hadde ikke jeg vĂŠrt fĂžr, men jeg kommer igjen. For noen fantastiske smaker❀

God onsdag Ăžnskes degđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s