I mål med ukas oppussingsprosjekt👍

Vi kommer stadig nærmere målet om et hus klart for salg. Denne uken sto vaskerommet og det lille toalettet i hovedetasjen for tur. Vi startet med å strippe ned hele vaskerommet, og med å sparkle hull i vegger. Vaskerommet har vært i daglig bruk i snart 31 år, men vi har ikke malt det siden vi flyttet inn. Nå ble taket malt en gang, veggene og karmene ble tatt to ganger. Hyller ble tatt ut for godt, alt ble vasket og skrubbet før det ble satt inn igjen. Resultatet ble helt topp.

Rommet er ikke til å kjenne igjen, og godt er det. Det ble rett og slett presentabelt.

Det lille toalettrommet trengte bare litt maling. Der var det bare å male opp igjen med samme farge. Et strøk i taket, og etvpå veggen. Og så to strøk på karmene. Nå mangler det bare å henge opp den lille ovnen. Den var det kommet en del rust på, den er nå malt med maling som dekker over den slags. Det er utrolig hva man kan få kjøpt i butikken.

Vi har ikke stresset, men hatt god tid på å få dette på plass, denne uken. Det er deilig å ha kommet så langt. Neste ukes prosjekt er gangen. Der er ikke krisen så stor, ikke jobben heller.

Vi har fått tid til mye annet også. Det har vært en fin uke, lest har jeg også gjort innimellom slagene.

Jeg har lest ut den siste boken til Jojo Moyes. De andre jeg har lest har vært bedre enn denne, men den var helt ok. Målet i år er å lese mer feelgood, og jeg er godt i gang.

Denne boken om London er helt fantastisk, og anbefales på det varmeste. Her får du med deg London, og de ulike folkeslags historie.

Enda en feelgood fra Erica James. Dette er den fjerde jeg leser av henne. En koselig bok.

Til alle mødre, eller kvinner som er i mors sted, en deilig morsdag ønskes dere. Her blir det innedag med god bok. Vi venter haugevis med regn her i sør. Da er det bare å gjøre det beste ut av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s