Ekstrem makeover😱

Vi er i gang med oppussing igjen. Nå er vi i gang i hovedetasjen. Første rom ut er vaskerommet. Det har ikke blitt malt siden før vi flyttet inn for 31 år siden. Det har vært i daglig bruk siden. Nå var det på høy tid å få skiftet ut den rosa fargen. Da vi bygde huset var vi inne i en pastellfarget periode. Det bar hele huset i sin tid preg av. Bare vaskerommet hang nå igjen i den pastellfargede perioden. Vi strippet det helt ned, ut med alt.

Det måtte sparkles over en lav sko. I går ble taket malt, veggene ble malt to ganger. Karmene fikk et strøk, siste strøk tas i dag. Vi har skrubbet vasken, hyllene som skal inn igjen, og benkeplaten. Gulvet skal også skrubbes før alt skal settes på plass igjen. Det var jammen meg på høy tid med en makeover.

Det er ikke til å kjenne igjen, og enda er vi ikke ferdig. Resultatet vises senere. Vi har også som mål å få malt det lille toalettrommet, som på folkemunne går under navnet » den lille doen». Der er det ikke så prekært. Det rommet er blitt malt mange ganger i årenes løp. Resultatet av dette kommer i et senere blogginnlegg🤗 Vi gjør oss ferdig med vaskerommet i dag, og kanskje også det lille badet. Før vi skal til byen på » spis ute uken» med barn, svigerbarn og barnebarn. En årlig tradisjon som hele familien setter pris på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s