Kranselag i box🏠

I går var det tid for kranselag i Casa Amore, på Langenes.

I lunsjtider dro vi utover til Langenes, og rigget til med snitter, blaudis, kransekake, brus, kaffe og te. Mens vi holdt på kom det nye materialer. Før vi kom hadde det kommet kledning og materialer til terassen. Mens vi rigget til kom takpappen. Vi har i følge han som leverte den 275 kvaderatmeter med tak, og det er jo en del.,

Det som står for tur nå er vinduer, og å bli ferdig med taket. Taktekkeren kommer til mandag. Så skal kledning og terasse på plass. Vi gleder oss til alt er på plass. Da kan de starte inne. Etter levering var det klart for lunsj.

Vi koste oss skikkelig, mens skravla gikk. Det blir nok første og siste gang vi arrangerer fest i vår soveromsfløy, men nå er den innviet. Vi er klare for resten av byggeprosessen. I går kveld tok vi en aldri så liten skål for at vi var kommet så langt. I dag fortsetter oppussingen i Lilandsresidensen. Det er en stund til vi blir arbeidsledig. En nydelig dag ønskes deg. Her på Palmekysten blir det en solrik dag☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s